Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Завивки с Гъши Пух за Деца и Бебета

Завивки с Гъши Пух за Деца и Бебета

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Връщане към Природата

Синтетичният юрган има много негативен ефект върху терморегулацията на нашето тяло, неговото производство и употреба разрушава планетата и екосистемата. Освен това при пране на полиестер микропластмасата попада в подпочвените води, морето и океана. То трови цялата ни планета, животните и, разбира се, самите нас
 
Пухените завивки се използват от векове и често се предават от поколение на поколение.Нашите предци са спали на възглавници с гъши пух и полупух, върху люспи от зърнени култури, борови люспи или сено. По-бедните добавяха патешки пух. Те обаче винаги са били естествени материали. През последните години обаче ни радват със завивки и възглавници с пълнеж от полиестер. Те са непроницаеми, нездравословни и нямат абсолютно нищо общо с екологията.
 

ЗАЩО ЗАВИВКА ОТ ГЪШИ ПУХ?

Гъшият пух се използва широко в производството на завивки и възглавници поради отличните си топлоизолационни свойства. Необичайните му свойства се дължат преди всичко на необичайната му структура. Единичният пух има триизмерна структура като кука и е изключително лек. Всички тези качества го правят много добър изолатор, като допълнително гарантира поддържането на оптимална телесна температура по време на сън – независимо от сезона.
 
Гъшият пух също е изключително мек, деликатен и еластичен (еластичността определя степента, в която пухът може да съхранява въздух - колкото по-голяма е еластичността, толкова по-добре). Ето защо, въпреки факта, че пухената завивка е много топла - тя е и много лека и следователно идеална не само за спане, но и за транспортиране. Докато спите под одеяло от гъши пух, можете да се почувствате като в мек, уютен облак.
 
Друго предимство на гъши пух е, че материалът "диша". Освен това има свойства за поглъщане на влага, така че не задържа потта, като ви държи хладни и сухи през цялата нощ. Това означава комфортен сън благодарение на перфектното регулиране на телесната температура.

Качествени детски завивки с Пълнеж от Гъши Пух

Сънят е изключително важен за детето. Именно по време на сън бебетата растат и се развиват. Затова трябва да осигурите на вашето малко дете най-добрите условия за развитие. Голяма роля играят условията в спалнята на детето. Най-важен е, разбира се, добър и правилно монтиран матрак, но детската завивка също е важна. Нашият онлайн магазин предлага богат избор от детско спално бельо в различни размери. Предлагаме луксозни детски завивки с пълнеж, както и антиалергични детски завивки. Нашият онлайн магазин е пълен с висококачествени продукти за сън за най-малките. Освен това можем да предложим професионално и бързо обслужване. Ние сме известни с нашите атрактивни цени и опитни съветници, които винаги се радват да ви помогнат да изберете идеалния продукт за сън.
 

Каква трябва да бъде добрата завивка за едно дете?

Детските завивки трябва преди всичко да са изработени от нетоксични и безопасни материали. Предлаганите от нашия магазин детски завивки са европейско производство с високо качество (Не предлагаме Китайска Стока). В резултат на това продуктите се предлагат на атрактивни цени и спомагат за поддържане на подходящи условия за сън. Нашите юргани имат подходящи сертификати, които могат да потвърдят високото качество и безопасността на употреба дори от най-малките. При пазаруване в нашия магазин можете да намерите продукти, които са изработени от нетоксични материали и безопасен при контакт с кожата. Любителите на естествени продукти с пълнеж от пух може да се насладят на безопастни продукти които не предисвикват алергични реакции и създават усещане за небесен сън.

Детски завивки - видове

Нашият онлайн магазин предлага голям избор от детски продукти. Предлагаме пухени, полупухени и синтетични юргани. По-важно от самия вид е това да е качествен продукт, изработен от безопасни за здравето материали. Като специалисти по съня с дългогодишен опит в индустрията за спални, ние специално препоръчваме детски пухени завивки. Те са леки, еластични и имат много добър топлоизолационен фактор. Това означава, че детската пухена завивка може да изглежда тънка, но ще бъде топла за вашето малко дете. Една наистина качествена пухена завивка трябва да е подходяща както през зимата, така и през лятото. Всичко това благодарение на уникалните свойства на гъши пух. Пухът в пълнежа на нашите завивки/юргани е европейски гъши пух от екологични ферми.
 

Детски пухени завивки

Това е суровина, позната и ценена в целия свят поради своята лекота, чистота и липса на мирис. Детските пухени завивки са изработени с още по-голямо внимание, благодарение на което получаваме продукт, който напълно отговаря на очакванията и на най-чувствителните малки спящи. В случай на малки деца обаче си струва да се обърне внимание на алергиите и алергените. Ако има риск детето ни да е алергично към птичи пера, пухената завивка може да е най-добрият избор. Ако наистина държите на 100% естествена завивка, разгледайте предложенията в нашия онлайн магазин. Материалите използвани за изработката идват от билогично чисти ферми в Европа сертифицирани по най-сторгите европейски стандарти, което гарантира че нашите завивки са натурални и безвредни.
 
Филтри
Подреди по