Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

За нас

За нас
От 30 години се грижим за детските спални
Ние сме семейна фирма, която от 1982 г. осигурява висококачествени детски мебели. Нашите продукти улесняват подреждането на детската мечтана стая и отговарят на изискванията на най-грижовните родители. Предлагаме дървени легла за деца, които създават уютна атмосфера в спалнята и гарантират безопасен и комфортен сън на най-малките. Още от първия момент от живота на малкото дете искаме всеки ден да бъде повод за усмивка. Затова създаваме детски легла, като обръщаме внимание не само на тяхната естетика, но и на функционалност и детайли, които влияят на комфорта на най-малките.
 
Нашите детски дървени легла са изработени от масивна букова дървесина. Покрити са с екологична боя на водна основа, което ги прави напълно безопасни за деца. Друга гаранция за тяхното качество са получените от нас сертификати за безопасност, които потвърждават съответствието им с всички необходими стандарти.
 
Разнообразието и гъвкавостта на нашите детски мебели също заслужава да се отбележи. В нашия магазин ще намерите, наред с други неща, функционални дървени легла, удобни кошари за игра, модерни кошници и надстройки, които ще повишат практичността на мебелите в детската стая. Благодарение на тях ще създадете уникален интериор на детската спалня, като ще се погрижите не само за вашия комфорт, но и за комфорта на вашето дете.
 
Уникални легла за деца от всички възрасти
Нашите дървени легла придружават деца от първия ден до 10 годишна възраст. Те растат с вашето мъниче и се адаптират към неговите нужди, както и към вашите собствени изисквания. Напасването на конфигурацията на мебелите спрямо възрастта на детето създава неограничени възможности за използването й в детската стая. Много родители оценяват този тип решение, особено заради неговата функционалност за дълъг период от време.
 
Създайте идеалното място за почивка за вашето мъниче! Възползвайте се от комфорта и безопасността, които Ви предоставят дървените легла за деца YourBaby. Убедени сме, че те ще Ви зарадват не само със своята конструкция и качество, но и с естетическия си вид.
 
Ние създаваме продукти, които могат да подкрепят и насърчават емоционалната връзка с вашето дете. Неповторим комфорт, сигурност и безопасност са нашите най-важни принципи. „Най-доброто изживяване при спане от първия ден“ е нашето мото. Нашата цел е да предложим безопасни и надеждни продукти, на които вие и вашето дете ще се радвате дълги години.