Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Дървено Легло тип Next to Me - 2в1

Цена
 лв.
 лв.
Марки

Странично легло кошара 2 в 1 тип „Next to me”

Има ли нещо по-прекрасно от това да се събудите сутрин, погалени от нежните слънчеви лъчи надничащи през завесите, да се обърнете настрани и вашето бебче да е точно там, където е най-добре за него (а и за вас самите) – близо до вас?

Този тип бебешки легла са създадени именно с тази цел – да бъдат надеждно средство за изграждане едновременно на здрава връзка между дете и родител и първи стъпки за възпитаването на самостоятелност у детето.

Това е възможно благодарение на технологията „Next to me” или „Близо до мен“, която позволява детската кошара да се прикрепи здраво и безопасно към спалнята на родителите, така че да стане естествено продължение на родителското легло и самостоятелен спален кът на щастливия мъник, в непосредствена близост до мама и тати.

Какво представлява страничното легло „Близо до мен“

Странично легло или странична кошара – говорим за едно и също – става въпрос за легло в подходящи за новородено размери, което е създадено, така че да отговори на нуждата от близост между родител и дете в най-крехкия и най-ранен етап от развитието на бебенцето.

Леглата, които предлагаме на вашето внимание в нашия онлайн магазин са с конструкция, която се приспособява лесно и удобно към параметрите на спалнята, така че да се закрепи идеално към голямото легло и да осигури на бебето необходимото самостоятелно пространство, но в близост до родителските ласки и грижа.

В зависимост от избрания от вас конкретен модел на странично легло кошара, това става с помощта на специални механизми за закрепване към спалнята или специфичната придадена конструкция, осигуряваща разполагане на основата на креватчето върху родителското легло.

Сигурни сме, че искате бебето ви да е в пълна безопасност и затова нашите продукти ще ви го гарантират – те са конструирани по такъв начин, че да се избегне максимално възможността от случайно падане на детето от леглото. За тази цел кошарите са снабдени с необходимите здрави, сигурни и убедителни обезопасяващи елементи.

Какви решения за странично легло „Next to me” предлагаме тук

Освен традиционно дървено странично легло тип “Next to me” при нас може да намерите няколко смарт решения, в които се включва и търсената опция „Близо до мен“ като една от възможните функционалности. Какво точно имаме предвид?

Разполагаме с комплекти кошара 7 в 1 и кошара 5 в 1, които предлагат като алтернативна функция именно и странично легло “Next to me”. Това ви дава възможност с един единствен продукт да успеете да отговорите на нуждите на своето бебе от първия му ден у дома та чак до 10-тата му годинка. Как е възможно това?

Тези комплекти са създадени по такъв начин, че да могат да бъдат преконструирани в различни по размери, параметри и/или разновидности мебели, коиото да послужат във всеки един етап от развитието на детето до навършване на 10-годишна възраст.

В резултат на това един и същ продукт може да ви послужи като така потребното в първите месеци на новороденото странично легло “Next to me”, което впоследствие да престроите в отделена самостоятелна напълно преградена детска кошара и в допълнение – повивалник. Същият продукт може да използвате за преконструирането на спалната бебешка кошара в затворена или отворена кошара за игра (с дъно до земята).

Впоследствие пък, с помощта на допълнителни специални дървени елементи за наставяне от Yourbaby.bg може да превърнете кошарата в достатъчно голямо по размери детско легло за вече самостоятелния ви сънливко. Или както обичаме да казваме тук – нашите кошари растат заедно с вашето дете.

Този избор е наистина практичен, особено когато не желаете да закупувате допълнителни вещи, поради знанието, че след недълго време те ще се окажат ненужни, тъй като вашето дете бързо ще израсне над нуждата от тях и неговите потребности ще се изменят по естествен път.

В какво се крие уникалността на бебешки кошари YourBaby

Ние самите имаме богат семеен опит и знаем колко силно може да бъде желанието на родителя да осигури наистина възможно най-доброто за своите деца. Затова не сме склонни да правим никакъв компромис с което и да е качество на предлаганите от нас продукти, тъй като знаем, че за нас родителите най-важното нещо са нашите деца.

Продуктите, които предлагаме тук са изключително качествени. Те са изработени от надежден модерен бранд, помещаващ производствените си бази в Европа. Тук говорим не само за европейско, но и за световно качество, защото децата на България заслужават най-доброто.

Нашите странични легла и кошари 2 в 1 тип „Близо до мен“ са изработени съгласно всички приложими стандарти – гаранция за пълна ангажираност на производителя с идеята за осигуряване на най-добрия продукт на пазара в тази сфера. Креватчетата са дървени и за тяхното създаване са използвани висококачествени естествени букови суровини, гарантиращи перфектната здравина на крайния продукт и устойчивостта му на счупвания и надрасквания.

Израз на повишеното внимание към всеки детайл в изработката и изпълнението е използването на безвредни екологични материали на водна основа за полагане на безопасен предпазен слой боя върху дървените материали на страничните бебешки легла. Всичко това, за да сте сигурни, че вашето дете е в пълна безопасност и има всичко необходимо за спане в 100% здравословна среда.

И всичко това е завършено с перфектен дизайн на страничните легла и кошарите 2 в 1 тип “Next to me”, които ви предлагаме тук. Можем да се похвалим с продукти, които отговарят на най-съвременните дизайнерски тенденции на нашето време и затова могат да се впишат идеално във всяка модерна детска стая.

Искате да изберете стилна, но същевременно семпла кошара „Близо до мен“, която да бъде съвършения завършек на стаята на вашето дете? Разгледайте нашия асортимент и сами се убедете в универсалността на дизайна на нашите детски кошари. Предлагаме варианти в различни приятни меки цветове, които са деликатна препратка към чистотата на децата и тяхната крехкост.

Може да допълните избраното бебешко странично легло с аксесоари в хармоничен стил и в подходящите размери, които също може да закупите през нашия онлайн магазин.

Голяма част от страничните легла, които предлагаме идват с необходимите аксесоари, затова ви съветваме преди да поръчате да прочетете описанието на продукта, за да се уверите какво точно се включва в него, за да избегнете допълнително закупуване на аксесоари, които сте мислили, че не се включват към креватчето.

Какви предимства ще ви донесе използването на странично бебешко легло

Изяснихме в пълнота характеристиките на страничните легла Nex to me, предлагани в нашия онлайн магазин. Нека да обобщим и какви са предимствата, които изборът на такова бебешко легло може да ви осигури.

Чрез този тип креватчета осигурявате на вашето бебе самостоятелно място за спане близо до вас. Това е чудесно, тъй като не се налага да се ограничава пространството на родителите на спалнята и същевременно детето не се научава да спи между родителите си.

Друго предимство на това вашето бебче да е непосредствено до вас по време на сън е улесняването на родителите при среднощните събуждания на детето. Така няма да е необходимо да ставате от спалнята си, за да вземете бебето и да го успокоите.

Също така този тип странични легла са сравнително облекчение за майките, които все още се възстановяват от проведеното секцио, защото ще могат да се грижат за своето бебе и да го кърмят от спалнята, което ще намали броя движения и съответно ще ограничи болката при по-големи премествания.

Много майки по света споделят, че изборът на бебешко легло от този тип всъщност е било едно от най-добрите решения, които са взели в грижата за своето бебе в най-ранните етапи след раждането. Това е съвсем нормално, тъй като този тип креватчета може да ви помогне да започнете да изграждате онази силна връзка между дете и родител като едновременно с това се погрижите както за своята самостоятелност, така и за самостоятелността на бебето.

С какви предимства ще ви зарадват нашите странични легла

Дървеният материал е едно от най-здравите и дълготрайни решения за детски кошари. Освен това е и по-безопасен от други по-здрави материали, което го прави особено подходящ дори и в най-ранните етапи от живота на бебето. Затова кошарите, които предлагаме в нашия онлайн магазин са изработени именно от дърво – букова дървесина с чудесни свойства.

Благодарение на качествената изработка и здравите вложени материали ние можем да си позволим да ви дадем и конкретна гаранция за нашите продукти. Дългият експлоатационен живот на креватчетата на Yourbaby.bg прави предлаганата от нас цена още по-изгодна, тъй като за нея на практика получавате наистина устойчиви продукти, включително странично легло и кошара 2 в 1 тип „Next to me”.

Разгледайте асортимента ни и може да се изненадате от текущите промоции, които ще направят покупката ви още по-рентабилна и практична.

Но нека чистият прагматизъм да не е това, което ви води в покупката - надяваме се да изберете нашите бебешки странични легла и кошари „Близо до мен“, водени от желанието да осигурите най-доброто на своето дете. А що се отнася до бебешкото креватче, то най-доброто непременно включва удобство, комфорт, качество, безопасност, близост до родителя и въобще всичко необходимо за спокойния сън на новороденото.

Може да поръчате още сега от нашия онлайн магазин и да се възползвате от безплатната доставка на голяма част от нашите продукти. При онлайн поръчка имате право да върнете закупената стока в 14-дневен срок от приемането на поръчката, затова не се колебайте да поръчате – ще имате възможност да прегледате закупения артикул и да се уверите дали притежава търсените от вас качества.

YourBaby – за да може вашето новородено да спи спокойно в близостта на вашите присъствие, ласки, грижа и безрезервна любов.

 
Филтри
Подреди по