Социални Мрежи

Предимствата на овалната (кръглата) кошара !

3 юли 2022
Предимствата на овалната (кръглата) кошара !

Кръглите кошари не само са красива и уникална фокусна точка за детската стая, но имат и много практически предимства, които си струва да имате предвид, когато решавате каква форма на кошара да изберете. Събрахме нашите топ 5 предимства при избора на кръгла или овална кошара.

1. Спестяване на място

На кръглите кошари, разбира се, им липсват ъгли, което означава, че заемат по-малко място във вашата детска стая. Това ги прави идеални за вписване в уютни или необичайно оформени пространства. Обикновено кошарите с традиционна форма се поставят в ъгъла или до стената, докато заоблените кошари могат да бъдат поставени почти навсякъде и изглеждат страхотно дори в центъра на детската стая. Обърнете специално внимание на размерите на кошарата, когато пазарувате. Нашата овална кошара Смарт може да се побере през стандартна рамка на вратата, така че е лесно да се мести в и извън малки стаи, когато е напълно сглобена!

2. Лека и лесна за преместване

Кръглите легла са склонни да бъдат по-малко масивни от алтернативните квадратни варианти. Елегантните вретена или тънките летви за кошара ги правят леки и лесни за маневриране във вашия дом. Препоръчваме да изберете кръгла кошара със заключващи се колела като нашата овална кошара Смарт, тъй като те позволяват сигурно поставяне и безопасно движение между стаите.

3. Идеални през различните периоди 

Уникалната кръгла форма на кръглите креватчета предлага оптимална видимост, когато се поставят в спалнята на родителите, което ги прави отлични места за спане до леглото през тези ранни етапи. Тяхната лесна мобилност ги прави изключително полезни, когато е време да се преместите от спалнята на родителите в специална детска стая, като ви помага да направите смяната плавно, без да е необходимо да разглобявате и сглобявате отново вашето креватче.

4. Създаден да расте с вашето дете

Нашата овална кошара Смарт може да се превърне в легло за малко дете и уютен диван за малко дете, издържащ от раждането до около 10 години. Изработени от устойчива букова дървесина, нашите кошари и детски легла са създадени, за да издържат изпитанието на времето, с интелигентни технологии за преобразуване, които им позволяват да растат заедно с вашето дете.

5. Красиво и уникално решение

Ако искате да създадете стилна детска стая с уникално креватче за вашето мъниче, тогава кръглото креватче е чудесен избор. Предлагайки алтернатива на традиционното правоъгълно креватче, вашата детска стая определено ще се откроява от тълпата и ще се чувства по-персонализирана. Кръглата кошара предлага зашеметяваща фокусна точка и наистина ще подобри естетиката на една стая, което я прави идеална опция, независимо какъв интериорен стил изберете.