Социални Мрежи

Плетена кошница Моисей

Марки

За всеки, независимо от възрастта, времето за почивка е изключително важно. Хубаво е, когато пространството, в което почиваме, е максимално удобно. Като родители, ние трябва абсолютно да гарантираме, че зоната за почивка на нашето бебе е възможно най-удобна и приятелска. В крайна сметка отпочиналото бебе е усмихнато бебе. Както знаете, детето, особено в първия период от живота си, използва съня доста често. Понякога през деня подремва един, а понякога няколко пъти. Бебешко кошче или гнездо е оборудване на стаята, което задължително трябва да присъства. Така че нека да видим какво да изберем.

Кошче Моисей - функционална и безопасна алтернатива на бебешка кошара

Стилен, модерен и дизайнерски, и в същото време многофункционален и гарантиращ максимална безопасност, както и свободна циркулация на въздуха - кошът Моисей е чудесна алтернатива на традиционните кошари и люлки, за които често няма място в спалнята. Нещо повече, успешно замества и бебешка кошара за пътуване, благодарение на удобните дръжки и олекотената конструкция, благодарение на които лесно се мести. Можете да поставите кошница Моисей във всяка стая на апартамента си и по този начин вашето бебе ще бъде с вас, докато работите или извършвате домакинска работа. Кошът за новородени трябва да бъде поставен върху специална рамка или равна повърхност, която осигурява пълна стабилност.

YourBaby - кош за бебе, съобразен с индивидуалните нужди и предпочитания. Нашата кошница е предложение за всички хора, които ценят уникалната комбинация от безопасност и комфорт на бебето с минималистичен дизайн. Нещо повече, YourBaby е отговор на нуждите на родителите, които държат на екологията, акцентират върху естествените материали и в същото време искат да определят крайния вид на продукта. Плетената конструкция е чудесна основа за персонализиране на кошницата с аксесоари според вашите предпочитания. Можете да изберете напр. цвета на рамката или пълнежа от муселин за кошницата.

Това е страхотна алтернатива, благодарение на която можем да имаме 2 в 1. Кошара за бебе и люлка. Кошницата Мойсей може да бъде закупена самостоятелно, но можете да закупите към нея поставка, благодарение на която става и люлка. 

Кошница Моисей от YourBaby - задължителна част от кошарата на вашето бебе. Комбинация от комфорт и безопасност за детето и удобство за родителя. Кошът YourBaby ви позволява да подредите бебешко креватче където пожелаете, благодарение на лекотата на плетената конструкция и приличните дръжки. Можете да сложите бебето си да спи в домашния офис, спалнята или всекидневната, например докато изпълнява ежедневните задължения. Можете също така да вземете тази алтернатива на детско креватче на път. Нещо повече, тази кошница е изключително стилна, не заема много място, а в същото време е много функционална. Всичко това прави кошчет Моисей задължителен за всеки родител :) !

Филтри
Подреди по