Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
 • Начало /
 • Новини /
 • Многофункционални Бебешки Кошари 7в1 Смарт от YourBaby.BG - Вожте защо е Перфектната Кошара !

Многофункционални Бебешки Кошари 7в1 Смарт от YourBaby.BG - Вожте защо е Перфектната Кошара !

14 ноември 2022
Многофункционални Бебешки Кошари 7в1 Смарт от YourBaby.BG - Вожте защо е Перфектната Кошара !

Здравият, спокоен и дълбок сън е изключително важен за развитието на малкото дете. Качеството му зависи от много фактори, но мястото, където спи малкото дете със сигурност е един от най-важните. Това пространство трябва да е тихо, удобно и безопасно, за да може бебето да се възстанови правилно през нощта и по време на дрямка през деня. Ето защо бебешката кошара е толкова важен и отговорен избор. Мултифункционалните кошари 7в1 на Yourbaby.BG напоследък са едни от най-често избираните детски легла от родителите. Откъде идва тяхната популярност? Това наистина ли са най-добрите бебешки креватчета?

Смело можем да рискуваме да кажем, че бебешката кошара е най-важната мебел в първия етап от живота на нашето дете. Това е не само дизайнерска и красива мебел, която украсява интериора на бебешката стая. Това е мястото, където най-вероятно детето ни ще прекарва по-голямата част от времето си през първите месеци от живота си. Това е пространство, където детето си почива, релаксира, възтановява, регенерира, но и ... се развива! За да осигурим здрав и спокоен сън на вашето малко дете, бебешката кошара, която избираме за него, трябва да бъде съобразена с неговите нужди, ръст, тегло и възраст. Разбира се, най-важното е както матракът, така и кошарата да осигуряват на детето максимален комфорт и да позволяват правилната позиция на тялото по време на сън. За родителите обаче има и други функции, които правят бебешката кошара идеална. Кои са най-добрите креватчета за бебета?

Бебешка Кошара Смарт 7в1

Най-добрите креватчета за бебета - бебешки кошари 7 в 1 от YourBaby
Един от най-предпочитаните модели в тази категория станаха бебешките кошари YourBaby, които се отличават с мултифункционалност – особеност, изключително ценена от всички родители. Какво означават бебешки кошари 7 в 1? Това са видовете креватчета, които растат с детето, благодарение на различните видове модификации и уникалната си структура. В резултат на това те са изключително практични и икономични, защото ще останат при нас много по-дълго от класическия модел. Бебешки кошари 7в1 на YourBaby са мебели, които позволяват до 7 комбинации:
 
 • детско креватче към леглото на родителите (т.нар. допълнително легло или Next to Me)
 • малка бебешка кошара + маса за повиване
 • голяма бебешка кошара
 • кошара със страничен вход
 • детска кошара за игра
 • кошара със страничен вход за игра
 • столове с маса

Предимства на Мултифункционална бебешка кошара

Мултифункционални бебешки легла 7в1 - как ще служат на вашето дете?

 
Производителят предполага, че кошарата ще се използва от дете от 0 месеца до 10 години! Как е възможно?
 
В периода от 0 до 6 месеца кошарата работи най-добре като допълнително легло, което осигурява на родителите голям комфорт, тъй като позволява близък контакт между майката и бебето през цялата нощ. Регулируемата височина на удължителното легло ви позволява лесно да го поставите на всяко легло. Базовият комплект включва елементи, от които освен допълнително легло можете да създадете удобна и практична маса за повиване.
 
В периода от 0 до 18 месеца бебешка кошара YourBaby.BG може да се използва и като класическа свободностояща кошара със затворени релси. Благодарение на различните височини (5 нива на височкина) на пода можете да го настроите според себе си и нуждите на вашето малко дете във всеки етап от неговото развитие.
 
В периода от 18 до 36 месеца може да се използва като безопасна и удобна кошара, която е идеална особено за деца, които стоят стабилно. Това ще бъде чудесно решение за деца, които се учат да спят сами в собственото си легло. В допълнение, такава кошара може да бъде безопасно място за игра на вашето дете в хола, когато искате да го държите под око през цялото време.
 
В периода от 3 до 10 години леглото може да се разшири в удобно легло за дете, а когато то порасне може да се използва като кът за игра или като маса с два стола.
 
Едно от най-големите предимства на многофункционалното легло със сигурност е възможността за регулиране на височината – гарантира цели 5 нива, съобразени с възрастта и възможностите на детето (12 см, 24 см, 35 ​​см, 47 см, 55 см).
 

Всеки комплект Бебешка Кошара 7в1 Смарт с аксесоари включва:

 • балдахин
 • опора на балдахина
 • малък (75x75) и голям (100x135) юрган
 • малка (35x35) и голяма (35x50) възглавница
 • малки и големи чаршафи
 • малък и голям плик за завивка
 • покритие за стъпала
 • матрак от 3 части
 • въртящ колеца със спирачка
 • комплект винтове за монтаж
 • предпазен колан за опция "допълнително легло"

Бебешка Кошара Смрат 7в1 - Най-добрия избор за млади родители

Бебешка кошара YourBaby Смарт 7в1 - едно от най-избираните легла от родителите

Бебешки кошари YourBaby Смарт 7в1 се произведени в Европа бебешки кошари, създадени от семейна фирма, която е на Европейския пазар от 30 години. Предлаганите от марката мебели са проектирани съобразени с нуждите и развитието на най-малките, най-новите тенденции в детския дизайн и с много внимание към качеството. Мебелите са завършени с екологично покритие на водна основа, така че мебелите са напълно безопасни за бебета. В процеса на производство се използват само материали от Европейски произход, от местни доставчици, от най-високо качество. Всичко това, за да се гарантира, че мебелите, доставени до домовете по целия свят, са издръжливи, безопасни и практични. Ако се чудите каква бебешка кошара да изберете, не пропускайте да разгледате предложението на марка YourBaby в сайта ни!