Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кошара за Бебе, Детско Легло Смарт 7в1 Овална

Детската кошара е най-важната бебето Кошари Смарт 7в1 допълнително легло класическо легло  повиване маса с два стола

Бебешка Кошара - Детско Легло 

Детската кошара е най-важната мебел за бебето, много често тя е основата на бебешкото легло - точно както количката или столчето за кола. Родителите, които търсят идеалния модел за своето дете, трябва да обърнат внимание на много важни аспекти. От значение е не само материалът на кошарата, но и нейните размери, стабилност, издръжливост и безопасност. Нашият асортимент включва само внимателно подбрани продукти, отговарящи на строги стандарти. Доказан избор за дете - изберете някое от нашите предложения и се присъединете към групата на доволните родители.

Кошари Смарт 7в1

За родителите, които ценят функционалността, препоръчваме бебешки легла 7в1. Тези модели се отличават с много солидна структура и издръжливост. Подобно на мебелите 5в1, те са изработени от устойчиво дърво и също се предлагат в три цвята, от които да избирате. Те се използват като:
 
  • допълнително легло
  • класическо легло - по-малко или по-голямо (в зависимост от нуждите)
  • маса за повиване
  • детска кошара
  • маса с два стола
Бебешка кошара 7в1 ще служи на вашето дете дълго време, тя е покупка за години. Те могат лесно да се адаптират към променящите се нужди на детето, като по този начин подпомагат правилното му развитие. Благодарение на наличието на няколко цветови варианта, съчетаването на мебелите с интериорния дизайн е изключително лесно. Заслужава да се отбележи, че всеки модел от тази категория разполага с необходимия матрак в комплекта, а при необходимост можете да закупите люлка, матрак КОКОС с кокосов слой или да изберете комплект с пълно оборудване и сенник.
 

Функционални и сигурни детски легла

Сигурни сме, че нашите продукти ще отговорят на очакванията на всеки родител. Ние произвеждаме напълно безопасни, функционални и издръжливи бебешки легла. Изработени са от здрава букова дървесина, която защитаваме с екологични бои - не съдържат опасни за децата вещества.
 
Грижим се за всеки детайл, защото знаем колко важно е качеството при детските мебели и аксесоари. Всяка бебешка кошара притежава необходимите сертификати и одобрения. Осигуряваме професионални съвети и съдействие при избора на перфектния модел, който ще гарантира на бебето комфортна почивка, а след това и безгрижно забавление. Разгледайте асортимента на магазин YourBaby.BG и се запознайте с всички предимства на нашите легла.
Филтри
Подреди по