Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кошара за Бебе, Детско Легло Смарт 5в1 с Люлка

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГА YourBaby Смарт 5в1 в Три Цвята?

Безопасно и удобно място за спане на бебето е желанието на всеки родител. Това е мястото, където иновативното бебешко легло Смарт 5в1 от YourBaby е убедително. Само с няколко лесни стъпки можете да трансформирате този модел в бебешка люлка, допълнително легло, кошара и практична детска мебел. С неговия атрактивен дизайн и устойчивото масивно дърво, както и покритието, устойчиво на нараняване, вие не само предлагате на вашето дете страхотно място за спане, но и негова собствена малка детска площадка. Страничната преграда е достатъчно висока, за да не изпадне.
 
Можете от Смарт 5в1 да създадете : 
 
  • допълнително легло 1050 х 450 мм,
  • бебешка люлка с размери 1050 x 700 mm
  • кошара с размери 1050 x 700 x 760 mm
Смарт 5в1 е последователно проектиран за дълъг експлоатационен живот.

КОШАРА за Бебе, Детско Легло СМАРТ 5В1 РАСТЕ С ВАШЕТО ДЕТЕ

Като допълнително легло, Смарт 5в1 има площ за лягане от 1050 x 450 mm. Едната страна на леглото е отворена. Тъй като повърхността за лежане с дунапренов матрак от две части може да се регулира индивидуално по височина, тя може да бъде оптимално адаптирана към височината на матрака на леглото на родителите. С този модел не е нужно да се справяте без атрактивен балдахин, който можете да поръчате отделно с подходящия комплект спално бельо. Четирите плавно движещи се и заключващи се 5 см колела предлагат максимална мобилност. Като бебешка люлка или бебешко легло, това може да се разшири до площ за лягане от 1050 x 700 mm. В обхвата на доставката ще намерите:
 
  • Бебешко легло Смарт 5в1, изработено от устойчиво масивно дърво в три универслани цвята ( Натруален , Бял , Сив ) 
  • Под с регулируема височина
  • Дунапренов матрак от две части
  • Разширителна платка
  • 4 заключващи се колела с диаметър 5 см
  • Фитинги
  • Люлка / Махало (функция за люлеене)

СМАРТ 5В1 КАТО КОШАРА И ДЕТСКО ЛЕГЛО

Дори ако това легло се използва предимно от родителите като място за спане на вашето любимо, то може да се превърне в кошара само с няколко лесни стъпки. Ако подът с дунапреновия матрак е близо до земята, получавате кошара с достатъчно висок борд. Мекият под предлага на вашето дете уютна детска площадка. Ако един ден детето ви е надраснало Смарт 5в1 като легло, тогава можете лесно да разглобите този модел на две части. Това може да се използва, за да създадете малка детска маса за игра и уютна пейка. Това бебешко легло YourBaby Смарт 5в1 ще ви достави много години удоволствие.
 
Представяме ви Част то функциите на Детско Легло Смарт 5в1

БЕЗОПАСНО БЕБЕШКО ЛЕГЛО/ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО

От една страна може да се отвори щедро за да получите удобен достъп до вашето дете. Ако го допрете точно до леглото на родителя, получавате допълнително легло с размери 1050 x 450 милиметра. Повърхността за лежане е безстепенно регулируема, така че да може да се комбинира и напасне с родителски легла на всички обичайни височини, за да образува една единствена и обща повърхност. Монтажните скоби лесно се закачат за рамката на родителското легло. Това му осигурява перфектна стабилност. Включените колелца осигуряват максимален комфорт: можете да поставите креватчето YourBaby навсякъде в апартамента по всяко време. Без никакво усилие можете да го преместите от спалнята в хола или кухнята например и така детето да е до вас денонощно.

ЛЕГЛО ЗА МАЛКО ДЕТЕ С РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНА

От друга страна, страничното легло Смарт 5в1 може лесно да се превърне в легло за малко дете. За да направите това, повърхността за лежане просто се настройва на желаната дълбочина, колкото по-ниска е, толкова по-висока е границата. Сега се използват другите части, които са включени в обхвата на доставката: Това включва допълнителна част, която е прикрепена към дългата страна на бебешкото легло. В допълнение към предпазната решетка, бебешкото легло включва матрак от 2 части с дунапренена сърцевина и друга основна плоча, която, подобно на основната основа, може да се регулира на желана височина. Лежащата повърхност се увеличава до размери 1050 х 700 милиметра.

ФУНКЦИЯ ЗАТВОРЕНА КОШАРА ЗА ИГРА

Третият вариант е да превърнете креватчето YourBaby в кошара. Основната плоча може лесно да се регулира спрямо височината на пода, което означава, че се използва максималната височина на предпазната решетка. Бебетата и малките деца се възползват от безопасна зона за игра. В допълнение, матракът осигурява удобна основа.

НО ВЪЗМОЖНО Е И ПОВЕЧЕ:

Чрез разделяне на двете половини и преместване на основните плочи се създават практична маса и удобна пейка. По този начин може да се създаде страхотно допълнително пространство, където малко по-големите деца могат да рисуват или играят.

Няма намерени продукти.