Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кошара за Бебе , Детско Легло Смарт 7в1

 

Бебешка Кошара или Детско Легло Смарт 7в1 Кошарата която расте с вас

Детско легло което расте с Вашето дете

Кошарата е една от най-важните мебели в дизайна на детската стая. Едно креватче, което расте заедно с детето, има предимството, че може гъвкаво да се преобразува и адаптира към размера на детето. Растящото детско креватче е идеалният начин да зарадвате детето си за години напред. Тази многофункционална мебел "Кошара за Бебе 7в1", която расте с детето, може да придружава бебето от раждането и да се адаптира към фазите на растеж.
Детските легла, които растат заедно с детето, са изключително популярни, защото са изключително практични и често спестяват време и пари в дългосрочен план, тъй като многократните покупки се избягват благодарение на универсалното и дълготрайно използване на детското легло. Бебешка кошара, която расте заедно с детето, е особено подходяща и за родители, които отдават голямо значение на устойчивостта и в същото време не искат да харчат много пари за смяна на креватчетата. Ако едно детско легло расте с детето, вие спестявате пари за многократно закупуване на мебели, време за многократно сглобяване и едновременно с това опазвате околната среда. Днес не само външният вид играе роля, но и устойчивостта. Нашето растящо легло характеризира устойчиво бебешко легло директно от производителя, в което устойчивостта играе важна роля в допълнение към високото качество и е надеждна. Бебешкото легло е направено от внимателно подбрани, устойчиво отглеждани материали и предлага най-добрия комфорт при спане от раждането. YourBaby е първокласен производител, който си направи име с производството на висококачествени бебешки легла.

Легло за Дете / Бебе Смарт 7в1: ОТЛИЧНИ НОЩИ ОТ НАЧАЛОТО

Бебешкото легло 7в1 се отличава със своите хармонични форми и отлична изработка, които заедно с аксесоарите осигуряват отлични нощи. Леглото е 5-кратно регулируемо по височина и има плавно въртящи се колела. Рафтът с вентилационни отвори служи като ламелна рамка. Те осигуряват добра вентилация на матрака и предотвратяват натрупването на влага.
Акцентът на нашата кошара е неговата многофункционалност. Това не е просто легло, а предлага 7 броя детски мебели наведнъж. Това практично разнообразие от комбинации предлага забележително спестяване на пространство в детската стая. Добрата, чиста обработка на нашите материали предлага защита и са прецизно произведени за вас и вашето потомство с внимание към детайла.
YourBaby.BG ви предлага и подходящи завивки, защото правилната завивка е изключително важна, когато става въпрос за спокоен сън. Следователно подходящата завивка е задължителна, която осигурява оптимален комфорт за детето. Кошарата 7в1 се характеризира със спокоен външен вид, със светли тонове или пастелни цветове. Ако предпочитате топла, естествена кошара без оцветяване, имате възможност да изберете и естествен тон. Детското легло е изработено от масивен бук, екологично обработено и завършено с EN 71-3 сертифициран, нетоксичен лак.

7 ПРАКТИЧНИ ДЕТСКИ МЕБЕЛИ В КОМПЛЕКТ

Кошара за Бебе 7в1 не е просто класическо креватче, но може да се регулира с течение на времето, докато детето расте. Само с няколко прости стъпки, малкото бебешко легло се превръща в нормално креватче. Като легло за вашето новородено, използването на леглото започва два пъти. Ако бебето ви расте и леглото е твърде малко, можете да го сложите заедно с масата за повиване и да направите от него регулируемо по височина бебешко легло. Повърхността за лежане може да се регулира на височина, така че кошарата да се превърне и в кошара за игра. С люлката, която се предлага отделно, можете дори да превърнете кошарата в люлка. Ако вече нямате нужда от леглото като такова в по-късни години, вие и вашето дете можете да използвате "Кошара за Бебе 7в1" като мебел за сядане с две половини седалки и маса, която също е идеална за деца в училище. Тъй като леглото е изработено от масивна букова дървесина, то е много здраво и издръжливо и е произведено по строги европейски стандарти за безопасност.
В допълнение, нашето детско легло 7в1, което расте с вас, се предлага в популярните цветове като класическо бяло и сиво бебешко легло и също се предлага от първокласния производител в модния цвят естествено дърво. Бебешкото легло 7в1 оставя много място за творчество благодарение на разнообразните си възможности за преобразуване и функции и осветява стаята на всяко дете с ярка атмосфера.

Филтри
Подреди по