Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кое допълнително бебешко легло да изберете?

5 април 2023
Кое допълнително бебешко легло да изберете?
Бременността продължава 40 седмици или 281 дни. През целия този период Вашето бебе е обвито в приятно полюшващи се околоплодни води, то усеща, чува и свиква с гласа на майка си.
След раждането е изключително важно да не възпрепятствате този процес на „свързване“, който много често започва още по време на бременност, чрез четене, пеене или галене по корема.
Физическата близост, която се осигурява по време на кърмене – допир и обоняние – успокоява бебето, регулира дишането му, успокоява го и го кара да се чувства безопасно. Вероятно няма по-голяма награда за уморена жена от факта, че едно нейно докосване може да успокои плачещо малко дете.
 
Процесът на кърмене предизвиква секрецията на окситоцин, който е хормон на любовта и допринася за връзката между майката и бебето. Този хормон има антидепресивен и успокояващ ефект, поради което помага за предотвратяване на следродилна депресия и за справяне с бебешкия блус.
 

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО / КОШАРА - ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА КЪРМАЧКА

Допълнително легло е легло с отворена една страна, разположено близо до леглото на родителите. То е много по-малко от традиционната бебешка кошара.
 
Допълнителното легло допринася за изграждането на връзката между детето и майката. Тези първи седмици от кърменето са изключително важни не само за свързване, но и за правилното развитие на имунитета на малкото дете. Искате ли да си спестите постоянната нужда да ставате, за да видите детето си по това време? Да можеш да ги нахраниш през нощта, без да ги будиш в сълзи? Нашите допълнителни легла ще ви позволят да храните удобно бебето си през нощта, но и да се наслаждавате на стилна и многофункционална мебел дълги години!
 
Поълнително Легло Next To Me - YourBaby.BG
 
Кошарата 7 в 1 може да се използва в много етапи от живота на детето. Мебел изработена от букова дървесина която е боядисана с екологичен лак на водна основа. Отговаря на всички изисквания за безопасност, което е изключително важно, за да можете да използвате този модел спокойно. Удължителят в този случай е много компактен (с дължина 77,5 см и ширина около 37,5 см) и трябва да бъде прикрепен с допълнителен предпазен колан.
 

Как е възможно една мебел да има толкова много функции?

Просто прикрепете половината от малкото креватче към леглото си със закрепващата лента. Допълнителното легло ще се превърне в мини разширение и място за спане на вашето малко дете. След като решите, че вашето мъниче може да започне да спи самостоятелно, можете да съедините двете половини на креватчето заедно, за да създадете малко креватче. Освен това гумените колелца, прикрепени към основата на кошарата, позволяват нейното преместване. От останалите елементи на кошарата можете да изградите маса за повиване с допълнителен рафт, който да ви помага при ежедневното повиване или кърмене.
 

Няма какво да крия, това е перфектната покупка за години напред!

Редица функции, материалът, от който е изработена мебелта и безопасността, говорят за това, че това е почти перфектен продукт.
 
Това е закупуването на един продукт в продължение на много години, който ще съпътства вашето дете от раждането до достигане на училищна възраст.
 
Ако погледнем, че купувайки една мебел, можем да се откажем от купуването на много допълнителни, които детето надраства след кратко време, цената й е стряскаща!
 
Поълнително Легло Next To Me - YourBaby.BG
Втората алтернативна мебел е страничното легло 2 в 1. Това е по-евтин вариант, който препоръчваме на майки, които смятат да кърмят малко по-дълго и искат бебето да бъде с тях цяла нощ. Площта за спане в това допълнително легло е с дължина 90 см и ширина 50 см. Така че дори дете на 1,5 години все още може да спи в него до вас. Допълнителното легло прикрепяте към рамката на леглото със специална планка и блокирате колелцата, за да стои стабилно при движението на детето и да не се отдалечава от вашето легло. Комплектът включва матрак с височина 6 см и твърдост Т25. Можете да свалите калъфа на матрака и да го изперете в пералня в случай на повреда.
 
Можете да демонтирате допълнителното легло по всяко време, да създадете мини кошара на колела и да се местите с детето си, където имате нужда.
 
Леглото 2 в 1 е популярна мебел на Запад, там е много търсен продукт.
 
Все повече майки се спират на този вариант от страх, че детето им няма да иска да спи само в креватчето. Когато бебето порасне, вие ще решите каква кошара ще има в стаята му и ще е подходяща за него.
 
Опитваме се да направим нашите продукти адаптирани към всички вкусове и вярвания. В асортимента ще намерите мебели, които ще останат с вас с години и определено ще ви улеснят в трудния период на майчинството.