Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кое детско легло е подходящо за вашето бебе - Съвети и Препоръки

5 юни 2022
Кое детско легло е подходящо за вашето бебе - Съвети и Препоръки

Вашето бебе е на път – поздравления! Знаете, че трябва да осигурите безопасно място за сън на вашето малко дете, но с толкова много възможности изборът на правилното бебешко легло може да се почувства непосилно. Всички наши кошари и люлки са красиво проектирани от висококачествени материали – което прави всяко от тях чудесен избор за вашата детска стая – но всяко идва със свои собствени специални характеристики, които ги правят идеални за различни видове семейства. Ето кратко описание на нашите най-добри избори и защо те може да са идеални за вас.

Бебешко кошче или кошара - кое е по-добре?
Новородено бебе може безопасно да спи в люлка или креватче, но всяка опция има няколко важни разлики. Може да искате да започнете с люлка, защото е по-малка и се вписва по-лесно в собствената ви стая, когато искате новороденото ви да е лесно достъпно.

Кошката също може да се носи по-лесно, което я прави по-удобна за нощувки или посещения през уикенда със семейството. Уютното познаване на люлката също може да помогне на вашето бебе да се настани по-лесно в непозната среда.

Разбира се, бебетата растат бързо и след кратко време вашето мъниче ще бъде не толкова малко. Количката е само краткотраен елемент, което означава, че някои родители избират да отидат направо до детско креватче. Това просто означава, че ще бъде силно стискане, докато не сте готови бебето да има своя собствена стая.

 

Плетена Моисейска кошница – традиционалистът
Няма нищо по-красиво от новороденото, прибрано в плетена кошница. Кошницата за Новородени Моисей ви дава цялата тази романтика с удобството на модерните функции.

С подплата от органичен памук, памучна качулка и матрак от 100% вълна, ръчно тъканата основа осигурява на вашето бебе идеалния въздушен поток за сън. Лекият му дизайн и дръжките за пренасяне улесняват преместването от стая в стая за дневен сън или за носене на пътувания. Когато се комбинира с дървената сгъваема стойка или люлеещата се стойка, тя също така създава идеалната люлка за нощувка.

 

Търсещите стойност, от люлка до креватче
Когато просто не можете да си позволите да харчите пари за – и да изхвърляте – няколко легла, докато детето ви расте, може да искате да изберете универсален вариант – леглото Смарт 7в1

Първоначалните разходи ще ви спестят пари за години напред и ето как.

Детски Легла Смарт 7в1 са с удобна овална форма, която позволява циркулация на въздуха и расте с вашето бебе, от новородено до три години. Въртящите се колела ви позволяват да регулирате креватчето спрямо светлината през деня и лесно да го преместите в друга стая, ако е необходимо. Освен това комплектът за преобразуване на креватчетата разширява това универсално легло, за да пасне на детето ви до 10-годишна възраст – и със седемгодишна гаранция определено е страхотна покупка, когато имате ограничен бюджет.

По същия начин, креватчето Смарт 7в1 може да бъде конфигурирано като кошара, люлка, легло за малко дете или маса и столове. Това са малка част от красиво проектирани парчета в едно.

И двете опции се предлагат със заключващи се колела за стабилност, регулируеми са по височина и са с подвижни страни.

 

Стилните родители
Когато сте се вкопчили в най-добрия стилен декор, включително креватчето на вашето бебе, не търсете повече. Нашият най-стилен избор е универсалното детско легло Смарт.

Изберете вашите тъкани, които да отговарят на вашата детска стая, и дайте на вашето растящо дете много възможности за игра с въображение с този уникален дизайн на детско креватче. Можете лесно да превърнете домашното легло в маса за повиване, а след това в къща за игра. Когато вие и вашето малко дете сте готови, Детското легло може да бъде преконфигурирано в „правилно“ легло и диван от две части и все още да запази стилния си външен вид.

Смарт 5в1 е друг стилен и универсален избор, ако искате люлка. Уникалната му форма е като малко гнездо, за да даде на спящото ви бебе спокойно усещане за сигурност. С регулируеми позиции на височина може да расте заедно с вашето дете, а заключващите се колела улесняват придвижването из дома ви. Освен това с удължение, мини ще побере вашето мъниче в детска възраст.

 

Семейството на пътешествениците
Пътуването може да бъде обезсърчително с малко дете – толкова много оборудване, което да носите със себе си, не на последно място тромавото креватче! Определено не е тромаво креватче за пътуване Nuna Sena. Неговият зигзагообразен, сгъваем дизайн с една ръка го прави лесно отваряне и затваряне за бързо бягство. Пътувайте с вашето новородено или малко дете с минимум шум и бонус: използвайте го като безопасно място за игра за вашето активно дете.


Правилната кошара за вашето бебе – и за вас
Има много неща, за които да мислите, когато решавате коя кошара или люлка да купите за новото си бебе. Проблем ли са парите? Ще пътувате ли с вашето бебе? Бихте ли обичали легло, което да допълва красивия декор на детската стая? Важни ли са колелата за преместване на леглото на вашето бебе от стая в стая?

Отделете време да се запитате от какво наистина се нуждаете за вашето бебе, сега и в бъдеще. По този начин ще имате по-добра представа кой избор е правилен за вас.