Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Каталог

Каталог

Детска колекция YourBaby

Вече 30 години се грижим за оборудването на детски спални
Ние сме семейна фирма, която се грижи за високото качество на детските мебели от 1982г. Нашите продукти улесняват обзавеждането на мечтаната детска стая и отговарят на изискванията и на най-грижовните родители. Предлагаме дървени легла за бебета и деца, които създават уютна атмосфера в спалнята и гарантират безопасен и комфортен сън на децата. От първите мигове от живота на бебето искаме всеки ден да бъде повод за усмивка за него. Ето защо ние създаваме детски легла, като обръщаме внимание не само на тяхната естетика, но и на функционалността и детайлите, които засягат комфорта на най-малките.
 

Удобството и безопасността на децата са наш приоритет

Следваме най-новите тенденции, за да можем да задоволим всеки вкус. Все пак най-важното за нас е безопасността на децата. Затова в процеса на производство използваме само материали, които отговарят на строги стандарти за безопасност и екология и са с високо качество. Използваме само деликатни и естествени материи, отговарящи на най-високите стандарти за качество.
 
Нашето дизайнерско студио и опит ни позволяват непрекъснато да подобряваме нашите продукти. Благодарение на това можем да предложим уникална – топла и спокойна атмосфера във всяко детско кътче.
 
Нашите детски дървени легла са изработени от масивна букова дървесина. Покрити са с екологична боя на водна основа, което ги прави напълно безопасни за децата. Допълнителна гаранция за тяхното качество са и получените от нас сертификати за безопасност, които потвърждават съответствието им с всички необходими стандарти.
 
Забележително е и разнообразието и универсалната употреба на нашите детски мебели. В нашия магазин ще намерите например функционални дървени бебешки кошари и детски легла, удобни кошари за игра, модерни плетени кошчета Моисей и допълнителни легла, които ще увеличат практичността на мебелите в детската стая. Благодарение на тях вие ще създадете уникален интериор на детска спалня и ще се погрижите не само за собствения си комфорт, но и за този на вашето малко дете.
 

Уникални легла за деца от всички възрасти

Нашите дървени легла придружават деца от 0 до 10 годишна възраст. Те растат заедно с вашето мъниче и се адаптират както към неговите нужди, така и към вашите собствени изисквания. Съобразяването на дадена мебелна конфигурация с възрастта на детето създава неограничени възможности за използването й в детската стая. Много родители оценяват подобни решения, особено заради тяхната дългосрочна функционалност.
 
Създайте идеално място за почивка на вашето мъниче! Възползвайте се от комфорта и безопасността, които ви дават дървените детски легла и кошари YourBaby. Убедени сме, че те ще ви зарадват не само с изработката и качеството си, но и с естетическия си вид.