Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Какви са предимствата на страничните креватчета ?

20 юни 2022
Какви са предимствата на страничните креватчета ?

Само за няколко години креватчетата много бързо се превърнаха в първия избор за майки и татковци.
Всъщност проучване на Fanfinders от 2019 г. установи, че цели 77% от родителите са обмислили закупуването на странични бебешко легло което се поставя до родителското. Но защо точно са станали толкова популярни и какви са предимствата на страничните креватчетата до леглото на родителите ?

Безопасна и без стрес алтернатива на съвместния сън

Една от причините страичното легло за бебета да се превърне в основна част от списъците за пазаруване за подготовка на бебето е обещанието да имате бебето си по-близо до вас, ден и нощ.
 
Когато вашето мъниче най-накрая пристигне, е трудно да не искате да сте до тях 24/7, особено когато то кима. Докато експертите по съня като Lullaby Trust съветват за безопасни начини за съвместен сън с вашето бебе,страничните креватчетата до леглото предлагат безопасно и практично решение, което осигурява същите предимства, като същевременно предоставя на вашето бебе собствено отделно място за спане до вашето легло .
 
Отделна среда за сън означава, че бебето ви ще се научи да спи независимо от самото начало, като страничната кошара е идеалното подреждане за сън, за да му помогне да се чувства безопасно и сигурно до вас. Тази независимост почти със сигурност ще ви бъде полезна, когато в крайна сметка ще прехвърлите бебето си и от страничното легло към неговата кошара.
 
Нощните креватчета тип Next to Me също могат да осигурят успокоение на тревожните родители! Отличеното с награди нощно креватче Смарт 2в1, например, има уникална конструкция с дървени ламели който бързо и лесно се монтират и демонтират и страничното креватче се превръща с сигурна кошара с четири страни, за да ви осигури допълнително спокойствие, след като вашето малко дете е нахранено и положено да си почине. По този начин Вие може да предпазите допълнително вашето новородено да не попадната завивки и друг тип спално бельо в неговата половина, като същевременно можете да гледате как бебето си спи спокойно отгоре или като играете на надникване през ламелите.
 

Безпроблемни среднощни хранения 

Ставането от леглото, за да се нахрани, може да изглежда като достатъчно лесна задача, но изведнъж става много по-трудно, когато е в ранните часове на сутринта! Нощните креватчета като Смарт 2в1 могат да помогнат за улесняване на храненето на бебето ви, като са лесно достъпни, докато лежите до тях.
 
Вдигнете бебето си от Смарт 2в1, когато е време за хранене, и след това го поставете внимателно да спи, когато е готово. По този начин и двамата можете да дремнете с минимални прекъсвания през нощта.
 

Комфортът е опроверган

Нищо не е по-хубаво от събуждането до вашето щастливо, усмихнато бебе. Насладете се на малките, но значими моменти, като същевременно можете лесно да им помогнете да заспят от комфорта на собственото си легло. Смарт 2в1 ви позволява удобно да успокоите бебето си, ако се събуди или размърда през нощта. Независимо дали мама или татко се суетят, достъпността и лесният достъп, които предоставят страничните кошари, могат да бъдат от полза и за двамата родители, когато става въпрос за свързване. Освен това, нито един от вас няма да се бори за място през нощта! Цялото семейство има достатъчно място за спокоен сън с минимални прекъсвания. Спокоен сън, по-малко стресирани родители!
 

Идеално за майки с цезарово сечение

Грижата за вашето бебе след раждането с цезарово сечение може да бъде особено предизвикателство, като мобилността е по-ограничена, тъй като раните зарастват по време на възстановяване. Нощните креватчета тип Next to Me са обичани от майките заради тяхната практичност и лесния достъп, който осигуряват на бебето си през нощта, без да се налага да стават от леглото. Това може да помогне за улесняване на нещата през първите няколко седмици от възстановяването.
 

Опция за наклон

Рефлуксът е изключително често срещан проблем с храненето, който засяга почти половината от всички бебета на възраст под една година (Национален институт за здравеопазване и грижи, NICE). Смарт 2в1 се предлага с 5 нива на регулиране на височината, което може да бъде от полза за рефлукс, бързо и лесно може да създадете наклон, за да осигури нежно повдигане, за да помогне за успокояване и комфорт на вашето бебе, за да помогне при задръствания и рефлукс.
 

Съхранявайте, докато спите

Едно от страхотните неща за креватчетата до леглото е, че те заемат много по-малко място от по-големите самостоятелни креватчета или кошари. Така че дори ако спалнята ви е с ограничено пространство, вероятно все още ще имате място да притиснете малкото си дете до себе си в сънливото им легло.
 

До твоя или моята страна

Спете спокойно и останете по-близо до бебето си с странично легло за бебета през нощта и деня! С лесна настройка и 5 различни настройки на височината, Смарт 2в1 пасва идеално на легла с отоман, диван и рамки с помощта на предоставената опция за регулиране на височината.
 
Ценете тези специални моменти заедно с вашето малко дете и ги дръжте близо за допълнителна любов, внимание и подкрепа през първите им шест месеца. Сега знаете предимствата, защо не добавите такъв към списъка си, когато пазарувате за новороденото си ?