Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Как да аранжираме детска стая за 7 Годишно Момче - Идей и Съвети

6 януари 2023
Как да аранжираме детска стая за 7 Годишно Момче - Идей и Съвети

Подготовката на стая за 7-годишно момче не е лесна задача. Това пространство трябва да бъде внимателно обмислено, за да се осигурят на детето удобни условия за учене, игра и почивка. Как да подредите стая за 7-годишно момче, така че да отговаря на всички изисквания на растящо момче? Ние Ви предлагаме нашите Съвети

 

Стая за 7 годишно момче с определена тематика

На 7 години децата вече имат свои интереси, любими анимационни филми и цветове. При изготвянето на дизайн на стая за момче на тази възраст трябва да се вземат предвид всички тези аспекти. Развийте пространството така, че да има място за аксесоари, необходими за преследване на неговата страст. Най-доброто решение ще бъде разговор с детето ви, по време на който ще създадете план за нов интериорен дизайн. Струва си да изберете лайтмотив. Може да бъде много широк, като космос или футбол, или вдъхновен от конкретен герой от филм. Не забравяйте обаче, че вкусът на няколкогодишните се променя много бързо и след известно време момчето може да има нов любимец. За да избегнете по-късни проблеми, изберете универсално оборудване за стаята, което лесно можете да декорирате с аксесоари, които отговарят на текущите интереси на вашето дете.

 

Тих кът за учене

Когато мислите как да украсите стая за 7-годишно дете, не забравяйте, че отсега нататък то ще прекарва все повече време в учене. Въпреки че първоначално няма да има твърде много домашни, погрижете се за удобни условия за тяхното изпълнение. В стаята на 7-годишно дете няма как да липсват бюро и удобен стол. Най-доброто решение ще бъде стол с регулируема височина, който ще служи на детето няколко години. В случай на бюро, добър избор ще бъде мебел с лесен за почистване плот, който е устойчив на надраскване. Допълнително предимство със сигурност ще бъдат чекмеджетата, в които детето ще може да съхранява ученическите си пособия. Не забравяйте, че учебният кът в стаята трябва да е на светло място, най-добре до прозореца.

 

Пространство за игра

Първокласникът обаче все още има нужда от пространство за игра. Така че не забравяйте да отделите достатъчно място за него. Мек килим или постелка, съобразени с цвета на стаята, ще бъде идеален тук. За да спестите ценно пространство, изберете просторни гардероби, рафтове и кутии за играчки, които ще улеснят поддържането на реда.

 

Място за спокоен сън

Стаята за 7-годишното дете служи и като спалня. За да може момчето да си почине след изпълнен със събития ден, изберете удобно легло за него. Ако имате ограничено пространство, изберете двуетажно легло с бюро отдолу. Леглото може да се побере и под скосовете в случай на таванска стая. Благодарение на това можете да използвате всяка част от стаята и да създадете функционално пространство за детето. Във всеки от тези случаи обаче си струва да изберете пълноразмерно легло, което да служи на детето през следващите няколко години. На първо място, обърнете внимание на матрака - той ще повлияе на състоянието на гръбначния стълб на юноша.

 

Заложете на качество

Всички тези зони са изключително важни за изграждане на комфортно пространство за първокласник. Независимо как го планирате, включите в дизайна на стаята само най-качествените мебели. Тези видове предложения няма да се влошат бързо, дори ако се използват интензивно. Масивните гардероби и скринове ще поберат всички дрехи и играчки на момчето, а фронтовете им ще бъдат устойчиви на надрастване. Когато купувате мебели за оборудване на стая за 7-годишно момче, струва ви да изберете класически предложения в неутрални цветове, които да отговарят на променящите се страсти и вкусове на детето. Тяхната здрава изработка ще направи стаята да изглежда страхотно.

 

Многофункционална и удобна стая за 7-годишно дете

Стаята за 7-годишно дете, независимо от нейния размер и стил, трябва да бъде преди всичко функционална, естетична и съобразена с вкуса на детето. Благодарение на това момчето ще се радва да прекарва време в нея, а издръжливите мебели ще растат с него. Ако се чудите как да подредите стая за седемгодишно дете - използвайте нашата помощ! В YourBaby ще се радваме да отговорим на вашите въпроси и да изготвим дизайн на стаята.