Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Избор на безопасно бебешко оборудване !

24 юли 2022
Избор на безопасно бебешко оборудване !

Въпреки че може да искате всеки сантиметър от вашата детска стая да изглежда уютна, сладка и перфектна като картина за Instagram, важно е никой от аксесоарите или декорациите да не излага на риск безопасността на вашето бебе. Това е особено вярно, когато става дума за детско креватче. Така че прочетете, за да видите какво е безопасно (и какво не е безопасно) да добавите към креватчето на вашето бебе.

Истинските нужди и точните аксесоари 

Факт е, че по-малкото е повече, когато става въпрос за креватчето. Експертите не препоръчват нищо повече от чаршафи и залъгалка (и вашето малко дете, разбира се). Играчките, възглавниците и одеялата могат да представляват опасност, дори ако се твърди, че помагат за предотвратяване на SIDS*.

Ето защо ние предлагаме първокласни чаршафи за бебешко креватче в множество сладки и модерни шарки. Защото простото все още може да бъде стилно.

Безопасни аксесоари за креватче 

Можете обаче да добавите няколко безопасни неща извън и около креватчето, за да улесните съня на бебето и живота си.

Камера за детска стая

Дръжте под око вашето малко дете, докато спи с камера за креватче. Просто се уверете, че сте безжични. Ако искате всичко необходимо, потърсете камера, която се синхронизира с вашия смартфон, има нощно виждане, възможности за мащабиране, сигнали за околната среда и възможност да говорите с бебето си през камерата.

Протектори и покривала за креватчета

Протектори и покривалата за креватчета са приемливи декоративни аксесоари, защото всъщност не са в креватчето с бебето. Калъфите за релси също са полезни, когато на вашето новородено дете започнат да никнат зъби, за да не гризе дървото на креватчето.

Странична бележка: може би си мислите, че броните за креватчета са по същия начин като полите и капаците на релсите, но броните се считат за опасни. Ако вашето мъниче се претърколи близо до стените на креватчето, броните могат да попречат на дихателните му пътища.

Мобилен Телефон и Бебетата

Мобилните телефони са страхотни за стимулиране и забавление на пухкави новородени бебета. И да не говорим, те добавят известна сладост към детската стая. Трябва обаче да имате предвид няколко неща, за да сте сигурни, че мобилният ви телефон е безопасен.

Връзките трябва да са 7 инча или по-къси, а мобилното устройство трябва да има 16 инча над матрака на креватчето. Това го държи извън обсега на вашето бебенце, но е достатъчно близо, за да го видят. Уверете се, че мобилният телефон няма отделящи се части и проверявайте често хардуера за разхлабени части. След като бебето навърши 5 месеца и започне да бута само, е време да преместите мобилното устройство далеч от кошарата.

И това е всичко. Така че просто бъдете прости и пазете бебето в безопасност.