Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Често задавани въпроси (FAQ)

Предлагате ли опаковане на подаръци или персонализирани съобщения за поръчки?

Да, предлагаме опаковане на подарък и опция за включване на персонализирано съобщение към вашата поръчка. По време на процеса на плащане можете да изберете тези опции, за да направите покупката си изключително специална. Опаковането на подаръци и съобщенията са идеални за изпращане на обмислени подаръци на любими хора.
Чувствайте се свободни да персонализирате тези въпроси и отговори, за да отговарят на специфичните нужди и политики на вашия уеб магазин www.yourbaby.bg.

Как мога да се свържа с вашия екип за поддръжка на клиенти?

Ако имате някакви въпроси, притеснения или нужда от помощ, нашият екип за поддръжка на клиенти е тук, за да ви помогне. Можете да се свържете с нас чрез нашата страница „Контакти“ на уебсайта, където можете да изпратите вашето запитване или заявка. Ние се стремим да реагираме бързо, за да предоставим необходимата ви поддръжка.

Как да направя поръчка в YourBaby.bg?

Поръчката в YourBaby.bg е лесна. Просто прегледайте нашите продуктови категории, изберете артикулите, които искате да закупите, добавете ги в количката си и продължете към плащането. Следвайте инструкциите на екрана, за да предоставите информация за доставка и плащане. След като поръчката Ви бъде потвърдена, ще получите потвърждение по имейл с подробности за покупката.

Как мога да проследя състоянието на поръчката си?

За да следите статуса на поръчката си, влезте в акаунта си в YourBaby.bg и отидете в секция „Хронология на поръчките“. Тук можете да видите текущия статус на вашата поръчка, включително информация за проследяване, ако е приложимо. Освен това ще получавате актуализации по имейл, докато поръчката ви напредва през нашата система.

Предлагате ли международна доставка?

Да, предлагаме международна доставка до избрани държави. По време на процеса на плащане можете да посочите адреса си за доставка и нашата система ще изчисли разходите за доставка въз основа на вашето местоположение. Моля, имайте предвид, че международното изпращане може да има различни срокове за доставка и митнически разпоредби, така че не забравяйте да прегледате нашата политика за международно изпращане за повече подробности.

Безопасни ли са вашите продукти за бебета и деца?

Безопасността на вашето дете е наш основен приоритет. Нашите продукти са внимателно подбрани и тествани, за да отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Ние предлагаме артикули, които не съдържат вредни химикали и материали. Освен това много от нашите продукти са сертифицирани от признати организации за безопасност и качество.

Безопастни ли са Вашите Кошари за Бебе ?

Ние сме наясно с прдуктите които продаваме и че, ще бъдат използвани от най-ценните членове на нашето/вашето семейство. Ние спазваме стриктно всички изисквания за безполастност и екологичност на нашите кошари при тяхното производство. Те се произвеждат от екологично чиста букова дървесина, а тяхното покрите е на водна основа сертифицирано по стандарти за безопастност EN 716-1+A1:2013 и EN 716-2+A1:2013. Фабриката в която се произвеждат нашите кошари за бебе е базирана в границите на Европейския съюз и е сертифицирана по DIN стандарта и редовно проверявана от компетентните органи на реда. 

Нашите Бебешки кошари са напълно безопастни за здравето на вашето Бебе / Дете което се доказва от безпроблеманата им продажба във Всички държави членки на Европейския Съюз.

Кошарата е проектирана да бъде сигурна и стабилна което е постигната с плода на много години разработка и с помоща на компетентни специалисти в областа. Постигнато е невероятното максимално натоварване от 100 кг - Което гарантира сигурността на Вашите деца. 

Каква е боята (покритието) на бебешките кошари предлагани от Вас ?

Ние сме наясно с прдуктите които продаваме и че, ще бъдат използвани от най-ценните членове на нашето/вашето семейство. Ние спазваме стриктно всички изисквания за безполастност и екологичност на нашите кошари при тяхното производство. Те се произвеждат от екологично чиста букова дървесина, а тяхното покрите е на водна основа сертифицирано по стандарти за безопастност EN 716-1+A1:2013 и EN 716-2+A1:2013. Фабриката в която се произвеждат нашите кошари за бебе е базирана в границите на Европейския съюз и е сертифицирана по DIN стандарта и редовно проверявана от компетентните органи на реда. 

Нашите Бебешки кошари са напълно безопастни за здравето на вашето Бебе / Дете което се доказва от безпроблеманата им продажба във Всички държави членки на Европейския Съюз.

Има ли включен матрак при покупка на Кошара Смарт 5в1 и 7в1 ?

При покупка на Бебешка Кошара модел Смарт 5в1 или 7в1 ( стандартна или овална ) получавате Безплатно Качествен мартак от 3 части изработен от PU пяна с дебелина 6см. Твърдоста на матрака е съобразена с нуждите на вашето новородено и развиващо се бебе и отговаря на стандартите за качество. Матрака идва комплект с памучни сваляеми калъфки които могат да се свалят и изперат дори в перална машнина на температура до 30 градуса по Целзий.

До какво натоварване издържа Бебешката Кошара - Детско Легло Смарт 7в1 ?

Кошарата е проектирана да бъде стабилна и сигурна. Тя е създадена да Ви служи от момента на раждането до 10 годишна възраст. 

Товароносимостта на кошарата е впечетляващите 100 кг във всяка една от седемте опции които предлага. 

Изберете сигурна и безопастна кошара за вашето дете.

Какво представлява Бебешка Кошара Смарт 7в1 ?

Бебешка Кошара Смарт 7в1 е мултифонкционално бебешко и детски легло. 

Плот на дълги години труд и разработки до постигане на съвършения продукт. Първи по рода си, всички останали са копия който не могат да предложат пълния потенциял на самата идея на детското легло. Това идва от множеството патенти в областа които ограничават това детско легло да бъде копирано напълно. 

Най-Важните отличия които има са :

International Design Awards

RedDot Design Awards 2019 

German Design Award 2020

KidsGo най-престижната класация за продукти за Бебета и Майки в Германия

 

Многоункционалната Бебешка Кошара Смарт 7в1 е продукт който Ви дава възможност да използвате 7 детски мебела в 1 продукт. Това е Детско легло което расте и се развива с вашето дете. Позволява ви да го трансформирате в нужната мебел според етапа от растеж на вашето дете. 

 

 

1. БЕБЕШКО ЛЕГЛО + 2. ПОВИВАЛНК

 • Може да се превърне в 2 практични странични легла
 • Едновременно ползване на бебешка кошара и маса за повиване
 • Кръглата форма на бебешкото легло спомага за психическото равновесие

 

3. ОВАЛНО БЕБЕШКО ЛЕГЛО

 • Използва се до 4 години
 • Расте с вашето бебе
 • Вашето бебе вече познава леглото

 

4. ЗАТВОРЕНА БЕБЕШКА - ДЕТСКА КОШАРА ЗА ИГРА

 • Полупрозрачен дизайн
 • Безопасна кошара без ъгли
 • Безопасна практика за първи опити за изправяне

 

5. ОВАЛНО ДОПЪЛНИТЕЛНО ДЕТСКО ЛЕГЛО

 • Подходящ за всеки тип родителско легло
 • Вашето бебе се радва на близостта ви дори през нощта
 • Може да се използва и като свободностояща кошара

 

6. ОТВОРЕНА КОШАРА ЗА ИГРА

 • Пространство за игра и любимо място за вашето дете
 • Безопасно място за почивка
 • Удобно и привлекателно

 

7. МАСА СЪС СТОЛОВЕ

 • Два удобни стола
 • Маса с регулируема височина
 • Допълнителен рафт за съхранение

 

Разширения и Допълнения които се предлагат допълнително : 

8. Люлеещ се механизъм - ЛЮЛКА 2В1

 • Награден механизъм с махало
 • Подпомага бързото заспиване
 • Подходящи за кръгла и овална форма , също за мала или средна кошара

 

9. ДЕТСКО ЛЕГЛО

 • Може да се използва до 10-годишна възраст и повече
 • Просторно място за съхранение
 • За самостоятелно лягане и ставане

 

10. ПРИБИРАЩИ СЕ ЧЕКМЕДЖЕТА

 • Подходящи за малки и големи варианти
 • Стабилна основа с 4 колелца
 • Много място за съхранение: 29 cm x 50 cm x 75 cm

 

Бебешката Кошара може ли да се регулира на различна височина на матрака и каква е тя ?

Височината на която може да поставите вашето Бебе / Дете се регулира бързо и лесно. Нивата на Височина са 5 според вашите нужди и спрямо функцията в която използвате Кошарата. Бебешката кошара също може да се регулира спрямо височината наматрака на родителското легло при избор на опция Next to me. 

Бързо лесно и без никакво усилие Вие може да настройте кошарата на 5 различни нива на височина. 

Нивата на височина са следните : 12 см, 24 см, 35 ​​см, 47 см, 55 см

Това са най-честите нива на височина на бебешки кошари и детски легла които отговарят напълно на нуждите на родителите и техните деца.

От какви материали е Изработена Бебешка Кошара Смарт 7в1 ?

За производството на нашите Кошари и Легла се използва само висококачествен екологична дървесина от БУК, която се обработва и третира по най-високите Европейски Стандарти. Покритието на Детските Мебели е от Лакове и Бой само и единствено на ВОДНА основа които са напълно безвредни за Вашето дете.

Всички продукти са серифицирани по европейските стандарти за безопасност DIN. Фабриката за тяхното поризводство е базирана в Европейския съюзи и се следи стриктно за качеството на продуктите и безопасността им спрямо тяхното естество.

Всички произведени Детски кошари са сигурни и безопастни за използване от Новородени бебета до Деца на 10 годишна възраст. Конструкцията е сигурна и стабила и издържа на натоварване до впечетляващите 100 кг. 

Може ли информация относно Безплатната Доставка ?

Всички Кошари и Детски Легла се изпращат до Нашите клиенти с "Безплатна Доставка до офис на ЕКОНТ". Те са добре опаковани за да бъдат защитени от транспортни дефекти. Пратката ще бъде изпратена с опция "Застраховка" + опция "Преглед преди Плащане" + Наложен Платеж за пратки които не са платени през сайта с банкова карта. Всички останали наши продукти се изпращат със стандартна доствка и сумата на куриерската услуга е според тарифата на избраната куриерска фирма. За стандартни пратки чрез ЕКОНТ Вие ползвате нашата отстъпка в размер 30% за да спестите от услугата.

Люлката Включена ли е в Бебешка Кошара Смарт 7в1 или Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект ?

Люлката НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в двата комплекта "Бебешка Кошара Смарт 7в1" и "Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект". Тя се добвая отделно, а сумата и се начислява върху вашата поръчка. При закупуване на единия от двата комплекта просто добавите "ЛЮЛКА" тя отново ще пристигне при вас с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на ЕКОНТ.

Конструкцията на люлката е стабилна и сигурна, не заема допълнително място. Тя се сглобява и монтира под Бебешката кошара. Най-точно описано Кошарата се захваща за конструкцията на люлката с помоща на здрави стоманени крепежи и самата кошара остава във въздуха закрепена за люлката. 

Изключително удобна приставка за вашата детска кошара - тя ще Ви улесни при приспиване на вашето дете за следобедна дряма или вечерен сън. 

Другата страхотна функция на люлеещият се механизъм е че, кошарата може да бъде поставена под наклон и да се използва като антирефкукс опция. А най-страхотното е че, докато е под наклон Вие може да люлеете вашето дете. Не е ли страхотно :)

Прилагаме линк към категорията в която може да откриете този невероятен артукул - кликни ТУК

В какъв срок се изпрщат пратките ( Кога можем да получим нашата поръчка ) ?

Всички Попръчки направени до 15:00 ще бъдат изпратени същия ден. Опита ни показва че ако изберете опция "Доставка до офис на Куриер" вашата пратка ще пристигне на следващия работен ден. При Избор на опция " Доставка до Адрес" в повечето случай отново ще бъде доставена на следващия ден, изключение прави по-отдалечени райнони и малки населени места. При тях доставката ще бъде извършена според графика на куриерската фирма. 

Ако закупя Бебешка Кошара Смарт 7в1 мога ли да добавя само нужните ми аксесоари различни от Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект ?

Може да закупите отделно всички аксесоари който са включени в "Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплкт " от меню "Аксесоари и Добавки". Освен стандартни аксесоари също може да закупте "Люлка", "Удължения", "Чекмеджета" и други.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас