Социални Мрежи

Често задавани въпроси (FAQ)

Каква е височината на Кошарата и Може ли да се регулира ?

Височината на която може да поставите вашето Бебе / Дете се регулира бързо и лесно. Нивата на Височина са 5 според вашите нужди и спрямо функцията в която използвате Кошарата.

От какви материали е Изработена Бебешка Кошара Смарт 7в1 ?

За производството на нашите Кошари и Легла се използва само висококачествен БУК, който се обработва и третира по най-високите Европейски Стандарти. Покритието на Детските Мебели е от Лакове и Бой само и единствено на ВОДНА основа които са напълно безвредни за Вашето дете.

Може ли информация относно Безплатната Доставка ?

Всички Кошари и Детски Легла се изпращат до Нашите клиенти с "Безплатна Доставка до офис на ЕКОНТ". Те са добре опаковани за да бъдат защитени от транспортни дефекти. Пратката ще бъде изпратена с опция "Застраховка" + опция "Преглед преди Плащане" + Наложен Платеж за пратки които не са платени през сайта с банкова карта. Всички останали наши продукти се изпращат със стандартна доствка и сумата на куриерската услуга е според тарифата на избраната куриерска фирма. За стандартни пратки чрез ЕКОНТ Ви ползвате нашата отстъпка в размер 30% за да спестите от услугата.

Люлката Включена ли е в Бебешка Кошара Смарт 7в1 или Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект ?

Люлката НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в двата комплекта "Бебешка Кошара Смарт 7в1" и "Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект". Тя се добвая отделно, а сумата и се начислява върху вашата поръчка. При закупуване на единия от двата комплекта и добавите "ЛЮЛКА" тя отново ще пристигне при вас с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на ЕКОНТ.

В какъв срок се изпрщат пратките ( Кога можем да получим нашата поръчка ) ?

Всички Попръчки направени до 15:00 ще бъдат изпратени същия ден. Опита ни показва че ако изберете опция "Доставка до офис на Куриер" вашата пратка ще пристигне на следващия работен ден. При Избор на опция " Доставка до Адрес" в повечето случай отново ще бъде доставена на следващия ден, изключение прави по-отдалечени райнони и малки населени места. При тях доставката ще бъде извършена според графика на куриерската фирма. 

Ако закупя Бебешка Кошара Смарт 7в1 мога ли да добавя само нужните ми аксесоари различни от Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплект ?

Може да закупите отделно всички аксесоари който са включени в "Бебешка Кошара Смарт 7в1 - Комплкт " от меню "Аксесоари и Добавки". Освен стандартни аксесоари също може да закупте "Люлка", "Удължения", "Чекмеджета" и други.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас