Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Доставка на Бебешки Кошари и Детски Легла 7в1

Доставка на Бебешки Кошари и Детски Легла 7в1

Начини и Срокове на Доставка : 

Всички мултифункционални Кошари / Легла тип 7в1 се изпращат БЕЗПЛАТНО с Еконт до техен Офис , продуктите също може да бъдат изпратени до офис или адрес с друг куриер ЗА СМЕТКА на ПОЛУЧАТЕЛЯ

Всички Легла тип "Next to Me" се изпращат БЕЗПЛАТНО с Еконт до техен Офис, продуктите също може да бъдат изпратени до офис или адрес с друг куриер ЗА СМЕТКА на ПОЛУЧАТЕЛЯ

Всички одтанали продукти се изпращат чрез куриер по желание на клиента ( Еконт , Спиди ) до Офис или Адрес и следва да ЗАПЛАТЯТ стойноста на доставка. 

Всички Поръчки направени в ДЕЛНИЧЕН ДЕН до 15:00 ще бъдат изпратени СЪЩИЯ ДЕН , за поръчки след 15:00 ще бъдат изпращане на следващ или ако има възможност същия ден. За спешни поръчки се свържете с нас 

Всички продукти могат да бъдат върнати в 14 Дневен Срок - След този срок Връщане и Замяна е НЕВЪЗМОЖНА

Връщане / замяна  на стока

Всяка закупена стока трябва да бъде върната в същия търговски вид и опаковка в който е получена. Правилно опакована и защитена от транспортни дефекти. Върнати стоки с нарушена или липсваща оригинална търговска опаковка както и повредени или дефектни стоки няма да бъдат приети. 

Всички документи включително касов бон издаден от нас или от круриерската фирма трябва да бъдат върнати. При поръчки с издадена фактура трябва да бъде приложено копие на касов бон или да бъде изпратена ясна и четлива снимка на info@yourbaby.bg , а ние ще ви изпратим кредитно известие след приключване на обработката.

Всяка закупена стока може да бъде върната или заменена в срок 14 календарни дни от момента на приемане на пратката. 
Транспртните разходи по връщане и замяна се поемат от купувача.

Сумата заплатена (само за стоките без транспортни разходи и други ) ще бъде възстановена по банкова сметка предоставена от купувача. (Не носим отговрност за грешно предоставени банкови реквизити) 

Всички върнати кошари 7в1 ще бъдат таксувани с такса от 30.00 лв с ддс за обратна обработка, проверка и складиране. Останалата част от сумата ще бъде възтановена по банкова сметка предоставена от клиента. 

Подробна информация за ползване на онлайн магазин Yourbaby.BG може да откриете в страница Общи условия.

При възникнали въпроси и не яснота най-учитиво Ви молим да се свържете с нас за разяснение.