Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Кошари за Бебе и Детски Легла

Бебешка Кошара или Детско Легло Смарт 7в1 Кошарата която расте с вас

Бебешки легла и детски кошари от ново поколение

Вече тръпнете от очакване вашето бебче да се появи на бял свят и да зърнете за пръв път своето голямо щастие в мъничка обвивка? Първо – нека ви честитим за прекрасната новина, защото това е един от най-радостните моменти в живота на всеки един родител. И второ – позволете ни да ви помогнем в оборудването на детската стая с наистина най-доброто за вашето дете, защото знаем, че като всеки друг грижовен и любящ родител копнеете да му осигурите точно това.

Няма как да не отредим на бебешкото легло мястото на най-важен елемент в детската стая. Защо? Защото именно то има главна роля за преживяванията на бебенцето в най-ранния етап от неговия живот и съответно от него зависи в огромна степен дали то ще има комфортен и спокоен сън.

Всеки родител на новородено знае, че на този етап бебето прекарва най-много време именно спейки. И именно затова е наистина важно да подсигурите съня му с възможно най-добрите средства. Няма да спрем да повтаряме максимата, според която щастливото бебе е равно на щастливи родители, защото е абсолютно вярна, а ние сме тук, за да ви осигурим необходимото за целта в сферата на здравословния сън на детето за нормално развитие и щастливо детство.

Какво е различното при нашите бебешки легла и детски кошари

Много се нещата, които ни правят да се отличаваме на пазара. Ако трябваше да опишем всичките предимства на нашите бебешки легла и детски кошари, които ще намерите в онлайн магазина ни Yourbaby.bg в една фраза, то определено тя би включвала определения като несравнимо качество, перфектна здравина, функционалност от ново поколение, пълна безопасност, страхотен комфорт и изгодна цена.

На какво се дължи високото качество на бебешки легла YourBaby

На първо място няма как да не споменем, че бебешките легла и детските кошари, които предлагаме в нашия онлайн магазин са произведени в Европа от опитен европейски бранд, чиито продукти станаха изключително търсени още с тяхното първо пускане на пазара. Този факт се дължи на находчивата иновация, вложена при създаването на креватчетата, която ги превръща от обикновена детска кошара в мултифункционална мебел, следващата развитието на вашето дете.

Какво имаме предвид? Бебешките легла, които предлагаме тук имат страхотна мултифункционалност.

Неслучайно категориите в магазина ни съдържат понятия като 7 в 1, 5 в 1 и 2 в 1 – леглата. Това е така, защото леглата, които може да поръчате при нас могат да послужат като няколко различни функционални мебели. Освен това с няколко прости движения може да престроите закупената от нас бебешка кошара в по-голямо детско легло, благодарение на включените в комплектите принадлежности за изпълнението на тази цел.

Нашите бебешки легла и детски кошари са създадени да издържат на продължителна употреба и са предназначени да ви служат за наистина дълъг период от време.

Затова те са изработени от много здрава дървесина от букови дървета, преработена по начин, гарантиращ изключителна здравина и стабилност на крайния получен продукт. Конструкцията на леглата е супер устойчива и стабилна, за да може мебелта да запази пълната си функционалност и перфектното си качество и след всяко следващо нейно престрояване. Материалът е устойчив на счупване, а неговата повърхност е трудна за надраскване.

Продуктите, които ще намерите при нас са резултат от висока грижа за пълен комфорт на децата и повишено внимание за 100-процентовата им безопасност. Поради тази причина за подсилване повърхността на дървените материали са използвани абсолютно безвредни екосъобразни покривни продукти на водна основа, които гарантират пълната сигурност на вашето дете.

Какво прави нашите детски кошари и бебешки легла „смарт“

Именно тяхната убедителна мултифункционалност ги прави „умни“. Благодарение на това, закупувайки един продукт, всъщност инвестирате дългосрочно в няколко функционални мебели за детската стая (но и не само), които да отговорят на променящите се нужди на вашето дете, в синхрон с неговото развитие и израстване.

Всяко наше умно креватче може да бъде престроено в различни размери, за да послужи като бебешка кошара за бебенца от 0 до 6 месеца, кошара за бебе от 0 до 3 годинки и детско легло за възраст от 3 до 10 години.

Нека в следващите редове разгледаме подробно какво включва нашето премиум смарт предложение за перфектен сън на вашето дете.

Кошара 7 в 1 – пълен набор от супер практични мебели

Това е нашият пълен комплект, с който да си осигурите не само необходимата основна мебел – бебешко легло, но и няколко необходими улесняващи помощни мебели.

В първите дни на бебето най-вероятно ще искате да прекарвате колкото се може повече време с него. Затова кошарата ни „7 в 1“ е създадена така че да може да послужи още на този най-ранен етап от детското развитие. За целта може да използвате функционалността „допълнително легло“.

Благодарение на регулируемата височина на леглото, може да пригодите неговата височина към височината на вашата спалня. Така ще можете да допрете допълнителното легло с отвор към спалнята и заобикаляща от другите страни преграда плътно до вашето семейно легло с помощта на здрави метални захващащи скоби. По този начин ще си осигурите допълнително пространство на спалнята за вашето бебе, което ще е допълнително обезопасено против случайно падане.

Вашето бебе вече е достатъчно голямо и бихте желали да го отделите от спалнята, за да не привиква към спането на едно легло с мама и тате? На този етап имате възможност да престроите кошарата 7 в 1 в бебешка кошара + отделна масичка за повиване и да реализирате постепенно изграждане на самостоятелност по време на спане у детето.

За следващия етап от растежа на бебето може да престроите кошарата 7 в 1 в по-голяма напълно закрита (отстрани) кошара. За да гарантирате пълната сигурност на своя мъник на този етап, може да свалите дъното на кошарата до най-ниско положение и така да я използвате като бебешка кошара за игра.

Когато малчуганът порасте още малко може да премахнете една от преградите на кошарата, за да получите детско креватче със страничен отвор (вход), или съответно – отворена кошара за игра.

Когато тези функционалности вече не са приложими и детето ви е надраснало размерите на креватчето, може да го прекроите в удобни столове с маса, които да използвате в детската стая, на верандата, терасата или домашния балкон.

На този етап, може да поръчате като допълнителен части за удължаване на леглото за превръщането му в детско креватче с достатъчно големи размери. Ако желаете да използвате тази функционалност, може да поръчате материалите за наддаване още при първоначалната поръчка на бебешка кошара 7 в 1, за да си спестите пари и време.

Какви други функционалности притежават бебешки легла и детски кошари YourBaby

В нашия асортимент може да намерите и люлеещи се кошари с функция „люлка“. Тази функционалност ще ви е особено полезна за улесняване процеса на заспиване на бебчето, както и за осигуряване на спокоен сън без преждевременно събуждане.

Може да изберете да прикрепите и колелца към избраната от вас кошара, за да можете да я местите лесно и бързо, без особени усилия на желаните от вас места, така че вашето бебе да може винаги да е близо до вашия поглед за неговата пълна безопасност.

Качествени смарт детски кошари и бебешки легла на изгодни цени

Всички тези функционалности правят предлаганите от нас артикули изключително изгодни. Преценете сами – купувате един продукт и получавате много повече от бебешка кошара. Освен всички допълнителни възможни функционалности, които бяха изредени дотук, купувайки бебешка кошара от Yourbaby.bg всъщност може да си осигурите легло, което расте заедно с вашето дете и отговаря на съпътстващите развитието му нужди.

Тези функционалности неминуемо увеличават практичността и приложимостта на нашите продукти и съответно удължават тяхната употреба във времеви аспект. Не ви ли звучи това като перфектната дългосрочна инвестиция в добрия сън на вашето дете, която освен всичко останало ще ви спести и немалка сума за закупуване на ново детско легло.

Ние сме убедени в качеството на нашите продукти. Не е нужно да се доверявате само на твърдения, затова ви предлагаме да се обърнете внимание на 24-месечната гаранция, която ви даваме при закупуванена съответните продукти. Нямаше как да ви дадем такава гаранция, ако продуктите ни не отговаряха на съвременните изисквания и стандарти за качествена изработка и пълна безопасност.

Освен всичко останало изредено дотук, продуктите които предлагаме се отличават и със страхотна визия, която ще бъде перфектното попълнение в дизайнерските интериорни решения за вашата детска стая. При нас може да избирате в няколко нежни цветови гами, които подхождат на детската чистота и крехкост. Дизайнът е изчистен, семпъл и деликатен, за да се впише с лекота в съвременните тенденции за спретнатост и минимализъм.

Може да допълните и със съответните аксесоари, пригодени по размер и стил на предлаганите в сайта ни бебешки легла и детски кошари – спално бельо и други важни принадлежности.

В заключение - какво получавате, избирайки продуктите на YourBaby

С нашите продукти получавате неподражаемо качество, пълна сигурност, супер практичност, съвременна естетика, нужния комфорт и удовлетвореност. Избирате всичко най-добро за вашето дете, което не само ще му помогне да заспива по-бързо и да има здрав и спокоен сън, но ще му послужи за нормален и здравословен растеж в най-важните начални етапи на развитие.

С нас вземате умните решения за своето дете и се доверявате на качествени продукти, създадени благодарение на дългогодишен експертен опит, съчетан с родителска грижа. И най-важното - избирате да се радвате заедно с вашето дете на всички тези ползи, грижейки се по най-добрия начин за неговото щастливо и безгрижно детство в любвеобилна семейна среда.

Филтри
Подреди по