Социални Мрежи
  • Начало /
  • Новини /
  • Бебешко легло за малък апартамент или какво оборудване да изберете

Бебешко легло за малък апартамент или какво оборудване да изберете

28 февруари 2024
Бебешко легло за малък апартамент или какво оборудване да изберете

Подреждането на детска стая или родителска спалня, която първоначално трябва да бъде място за малко дете, е голямо предизвикателство. Необходимо е да се вземат предвид редица въпроси, свързани с подходящото разположение на мебелите, включително леглото, така че да е на удобно място както за детето, така и за родителите, които ще гледат детето си през деня и през нощта . Докато в големите апартаменти и къщи обикновено няма проблем с подреждането на пространството, в случай на по-малко просторни интериори, допълнителна мебел може да изисква пренареждане на съществуващото оформление. Днес ще разгледаме последната ситуация, обсъждайки връзката между малкото пространство и избора на детско оборудване за спане. Кое легло е най-подходящо за малък апартамент? Проверете!

Проблем 1. Размер и форма на бебешкото легло

Размер

Когато става въпрос за бебешко легло за малка стая, размерът играе ключова роля. Първо, не можете да насочите вниманието си към големи мебели, които просто биха заели ценно пространство и не винаги биха били добро решение. Предполага се, че оптималното легло трябва да е с размери 120 × 60 cm или 140 × 70 cm - тези видове са най-често произвежданите. Въпреки това си струва да изберете междинен модел, например 78 см ширина и 128,5 см дължина (както в случая на нашето овално легло 7 в 1) или 75 см ширина и 127,5 см дължина (правоъгълно легло). Тези размери са идеални за детско легло за малка стая.

 

Форма

Споменахме правоъгълните и овални форми, които може да има едно бебешко легло. В една малка спалня формата е от голямо значение, когато става въпрос за подреждане на пространството. Ако всеки сантиметър си струва злато, овалният модел ще свърши идеална работа – няма да заема много място, а в същото време ще осигури на вашето бебе достатъчно място за сън през нощта и почивка през деня.

 

Проблем 2. Безопасността има значение!

Бебешко креватче за малка стая трябва не само да бъде сравнително малко, но и да има подходящо ниво на безопасност. Не можете да се откажете от него за сметка на спестяване на място. За щастие продуктите на YourBaby съчетават тези две характеристики. Нашите детски легла – за малка стая и не само – са реверанс към доказани, щателно тествани и сертифицирани мебели, предназначени за най-малките. Избирайки ги, вие получавате подходящо ниво на защита срещу случайно движение на конструкцията (чрез възможността за заключване на колелата), както и безопасност по отношение на здравето. Продуктите YourBaby са покрити с бои на водна основа, напълно безвредни за децата.

 

Брой 3. Многофункционалността е ключът към успеха

Ако говорим за максимална функционалност, когато избираме бебешко легло за малка стая, е добре да помислим за универсални продукти, тоест такива, които предлагат много повече от място за сън. Струва си да изберете мебел, която може да функционира едновременно като кошара, маса за повиване, люлка и допълнително легло, в зависимост от вашите нужди. Това е нашата мебел 5 и 7 в 1, която също расте с детето, което елиминира необходимостта от закупуване на нова техника с времето. Първоначално детското креватче за малка детска стая може да служи като място за спане на малкото дете и с течение на времето може да се превърне в пълноценно легло, което също няма да заема много място в сравнение със стандартните модели с широка рамка .

 

Както можете да видите, бебешко креватче в малка спалня или в отделна, но все пак малка стая за малко дете може да бъде както функционално, така и безопасно, но не забравяйте да изберете правилния модел и преди всичко неговия производител. Надяваме се, че сме разсеяли съмненията относно наличните легла във YourBaby.BG . Това е идеално оборудване за всяко пространство, дори и за малко. Вече не е нужно да избирате между качество и размер – при нас тази комбинация е гарантирана!