Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • 7 аксесоара и играчки за бебешка кошара – и защо може да ги искате !

7 аксесоара и играчки за бебешка кошара – и защо може да ги искате !

28 август 2022
7 аксесоара и играчки за бебешка кошара – и защо може да ги искате !

Бебетата прекарват голяма част от ранния си живот в леглата си, както в сън, така и в будно състояние. Можете да направите това пространство по-интересно за тях, като добавите няколко играчки или аксесоари. Въпреки това, не всички аксесоари са безопасни за вашето креватче и всички играчки трябва да се премахват, когато бебето ви спи. Намирането на правилните аксесоари за кошара може да бъде доста трудно за новите родители. В тази статия сме избрали десет аксесоара и играчки, които сметнахме за най-полезни и забавни за кошарата на вашето бебе.

Аксесоарите за детско креватче помагат да поддържате бебешкото креватче чисто и безопасно, а вашето пространство организирано. Играчките помагат на вашите малчугани да развият своето въображение и креативност, развиват двигателните и когнитивните умения и са източник на забавление и забавление. Ето нашия списък с 7 аксесоара и играчки за бебешка кошара и защо може да ги искате:

  • Протектори за матраци за легла
  • Калъфи за релси за легло
  • Преносими играчки за детски легла
  • Играчки за количка Арка
  • Сенници за кошара за защита от комари
  • Украса за детска стая
  • Музикални мобилни телефони

Протекторите за матраци за бебешка кошара Ви помагат да поддържате матрака на леглото за кошара чист, така че да не се налага да почиствате дълбоко

Протекторът за матрак може да бъде най-важният аксесоар, който можете да получите за вашето легло. Много хора всъщност не знаят защо протекторите за матраци са толкова полезни, така че ето двете най-важни причини да вземете протектор за матраци за бебешка кошара.

Протекторите за матраци за кошари поддържат матрака чист – бебетата, както всички други човешки същества, се потят през нощта и отделят мазнина от кожата си. Освен това изобщо не е необичайно бебетата да мокрят леглата си през нощта и да създават „мокри петна“ по леглото.

Всичко това може да доведе до напоени чаршафи, които преминават през матрака. След като малко петно ​​попадне в матрака ви, е почти невъзможно да го извадите. Протектор за матрак предотвратява навлизането на течности в матрака и може да се сваля и пере.

Добре е да имате два протектора за матрак, в случай че сложите един в пералнята.

Протекторите за матрака помагат на матрака да остане в добро общо състояние – изпотяването и телесните течности могат лесно да износят матрака, съкращавайки неговата дълготрайност. Дори ако проникне само малко влага, тя лесно се натрупва, когато се използва всяка вечер. Ако нямате протектор за матрак, вероятно ще трябва да смените матрака си по-рано, отколкото очаквате.

Протекторите за матраци са тънки, няма да повлияят на усещането на матрака и са водоустойчиви. Те са много полезен аксесоар за бебешката кошара.

Покривалата или Обиколник за кошара са страхотна идея за предпазване на кошарата на вашето бебе от следи от никнене на зъби или драскотини

Покривалата за креватчета са едни от най-добрите и най-полезните аксесоари за креватчета, предлагани на пазара, защото предотвратяват значително износване на вашето креватче. След като бебетата навлязат в периода на никнене на зъби, парапетите за кошара са едни от любимите им гризалки. Това може да доведе до леки драскотини към горните страни на парапетите. Тези драскотини са не само грозни, те могат да бъдат и опасни за вашето бебе, тъй като някои бебешки кошари използват токсични материали или бои.

За да избегнете тези белези и да предпазите здравето на вашето бебе от възможни токсини, трябва да потърсите някои икономични и безопасни покривала за прегради за кошара веднага щом вземете своето креватче. Ето едно, което смятаме за подходящо за почти всяко креватче, Странично Покривало за Детско Легло 2в1 (Обиколник).

Забавлявайте бебето си с преносими играчки за детски легла

Преносимите мобилни играчки могат да бъдат чудесен аксесоар за кошарата на вашето бебе. Освен това, благодарение на универсалното рамо за закрепване и голямата щипка за количка, те могат да бъдат закрепени и към кошари, столчета за кола и колички. И въпреки че се препоръчват за новородени, приятните звуци и цветове означават, че лесно могат да се използват за по-дълъг период от време.

Друго страхотно нещо за тези играчки е, че те обикновено са много лесни за настройка и не заемат твърде много място.

Играчките за бебешки спираловидни колички могат да имат перфектна комбинация от различни цветове, които ще олекотят стаята на вашето бебе

Тези играчки за легло често имат перфектната комбинация от цветове, за да осветят стаята и кошарата на вашето бебе. Бебешките спираловидни играчки за кошара имат различни герои: от птици до калинки. Тези меки играчки са идеалните играчки за вашето бебе.

Спиралните играчки за колички са лесни за поставяне в кошарата на вашето бебе. Просто го навийте около решетките и прикрепете героите с велкрото. Можете също така да отделите играчката от кошарата и да я фиксирате върху столче за кола или бебешка количка, или да я държите сами, за да играете с вашето бебе.

Тези играчки обикновено са направени от полиестер, така че не е нужно да се притеснявате за миене на ръце и дезинфекция. Те също са безопасни за дъвчене на вашето бебе, въпреки че е важно редовно да поддържате чистотата на играчката.

Имайте предвид, че този продукт не е добър за по-големи бебета, тъй като издърпването на героите от велкрото и съсипването на играчките е лесно.

Играчките за бебешка кошара тип Арка помагат за развитието на координацията между ръцете и очите

Играчките за кошара тип Арка са направени от нетоксичен материал, което означава, че са безопасни за вашето бебе. Арката обикновено има различни животни в различни цветове, за да стимулира зрението на вашите бебета. Когато я разклатите, играчката издава звуци.

Този аксесоар отговаря на повечето нужди на вашето дете. Могат да го използват бебета на възраст от един месец до три години. Играчката може да бъде полезна и за подобряване на уменията за координация око-ръка на вашето бебе. Докато виси над кошарата, вашето бебе ще иска да достигне, дръпне и задържи играчката.

Освен това този тип играчка може да се отдели от кошарата, така че да можете да я използвате на други места, като количката си.

Тази играчка е безопасна, удобна, помага за развитието на координацията между ръцете и очите и е красив декор.

Мобилните телефони осигуряват стимулация и забавление на новородените

От музика и движение до цветове и светлини, мобилните телефони правят кошарата на вашето бебе забавно и цветно място, когато нито мама, нито татко са там. Някои дори са многофункционални и се предлагат с дистанционно управление, така че можете да забавлявате бебето си, когато сте заети вкъщи.

Имайте предвид обаче, че мобилните телефони са подходящи само за бебета на възраст от един до четири месеца. След като бебето ви порасне достатъчно, за да хване мобилния телефон, това може да бъде потенциално опасно. Не го изхвърляйте просто! Вместо това махнете мобилното устройство над кошарата и го закачете на друго място в стаята, недостъпно за вашето бебе.

Сенниците за бебешко креватче са красиво допълнение към кошарата на вашето бебе и могат да го предпазят от комари

Сенниците за бебешка кошара са задължителен аксесоар, ако живеете в климат с комари. Комарите могат да пренасят смъртоносни болести и може да събудят бебето ви през нощта. Този сенник не само предпазва вашето бебе, но и изглежда страхотно! С толкова много цветове, от които да избирате, ще бъдете сигурни, че ще намерите мрежест сеник или покривало за вашата кошара, който отговаря на вашата цветова схема!

Декорациите за детска стая могат да ви помогнат да създадете уникален декор за вашето бебе

Декорациите за детска стая са това, което ще направи кошарата и стаята на вашето бебе уникални. С разнообразие от различни теми, тези декорации са прости и елегантни. Можете да ги поставите или върху кошарата, или да ги окачите на тавана.

Въртящите се предмети могат да помогнат за успокояването на бебето ви да спи и да развият координацията око-ръка. Този аксесоар осигурява прост, но уникален декор, екологичен е и е много лесен за настройка.

Музикални въртележки за помощ за укрепване на мускулите на очите и ръцете на вашето бебе

Музикалните мобилни въртележки помагат да забавлявате вашето бебе. Ако купите такъв, който е плюшен и се навива, ще можете безопасно да приспите бебето си, докато гледа как животните кръжат над него.

Заключение

Търсенето на играчки и аксесоари за бебешката кошара може да бъде доста трудно, особено ако не знаете какво точно търсите. Аксесоарите за детско креватче могат да ви помогнат да поддържате вашето креватче чисто, а детската стая подредена и красива. Играчките осигуряват творческа стимулация, която може както да забавлява, така и да помогне на вашето бебе да се развива.

Надяваме се, че този списък ще ви даде представа какво търсите и ще ви помогне да намерите най-добрия аксесоар, който да отговаря на кошарата и нуждите на вашето бебе.